Ravinto ja terveys
  • Koti
  • Koti & Lifestyle

Koti

Hyvinvointia tukevia tuotteita kotiin Lifesta. Täältä löydät muun muassa suositut Aqva- vedensuodattimet, infrapunasaunat, diffuuserit, ekologiset pesuaineet, vehnätyynyt sekä lahjakortit myymälään ja verkkokauppaan. Tutustu valikoimaan!

Luonnollisia ja ekologisia tuotteita kotiisi

Tasapainoinen elämä on paljon enemmän kuin ravitseva ruokavalio ja oikea määrä unta yössä. Hanki kotiisi luonnollisia ja ekologisia tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle  ja ympäristöllemme. Jos etsit ekologisia saippuoita, luonnollisia puhdistusaineita, eteerisiä öljyjä, tuoksutikkuja tai tuoksukynttilöitä, olet tullut oikeaan paikkaan. Ja ehkä olet avoin kokeilemaan jotain aivan uutta kotiisi? Haluamme suositella esimerkiksi lämmitettäviä lämpöpusseja, joilla hoidat kipeitä hartioitasi tai ihanan pehmeitä bambusukkia, jotka pitävät jalkasi lämpimänä ja kuivina. Tässä kategoriassa löytyy brändejä kuten Ecover, Sonett ja Bambusa.

Suolakivilamppu sekä luonnolliset tuoksukynttilät

Suolakivilamppu luo mukavan valaistuksen huoneeseen vapauttaen ilmaan positiivisia ioneita. Lamppuja saatavilla valkoisena tai kauniin ruusun värisinä. Tuoksukynttilöitä polttamalla saat nauttia ihanasta tuoksusta ja luoda näin tunnelmaa kotiisi. Saatavilla useita eri tuoksuja. Itse kynttilät ovat myös kauniita katsella ja ne sopivat hyvin myös lahjaksi tai tuliaisiksi vieraillessa.