Ravinto ja terveys
Uutuustuote Life Balance Menopause mukana valloittamassa vaihdevuosia

Life Balance Menopause - Valloita vaihdevuodet!

Uutuustuote Life Balance Menopause mukana valloittamassa vaihdevuosia

Lue lisää

Onko kehossasi alkanut tapahtumaan muutoksia hormonitoiminnan hidastuttua?

Tutustu naisen luonnolliseen hormonitoiminnan tapahtumaan ja valloita vaihdevuodet luonnollisesti!

Naisten hormonitasapainon muutokset vaihdevuosi-iässä

Naisen hormonitoiminnassa alkaa tapahtua muutoksia noin keski-iässä. Estrogeenin eli ’’naishormonin’’ taso alkaa laskea elimistössä, jonka takia keho käy läpi muutosta. Tätä kutsutaan vaihdevuosiksi eli menopaussiksi.


Vaihdevuosien aikana kehon muuttuvaa hormonitoimintaa voi tukea luonnollisesti tasapainottavilla ravintolisillä sekä terveellisillä elämäntavoilla. On tärkeää oppia kuuntelemaan kehoa ja sen tuomaa viestiä sekä ymmärtämään omaa hormonitoimintaa.


Vaihdevuodet kuuluvat jokaisen naisen elämänkaareen. Toisilla hormonien tasapainon muutokset tapahtuvat lempeästi, kun taas toisilla vaihe voi vaatia enemmän tukea ja hoivaa.

Naisten hormonitasapainon muutokset vaihdevuosi-iässä

Valloita vaihdevuodet – Life Balance Menopause

Kärsitkö kuumista aalloista tai muista vaihdevuosioireista? Life Balance Menopause auttaa vähentämään kuumia aaltoja ja tukemaan hyvinvointia vaihdevuosi-iässä.


Tuote sisältää tehokkaan, hormonitasapainoa tukevan yhdistelmän vaikuttavia aineita - kolmoissiitepölyuutetta, joka antaa energiaa ja henkistä tasapainoa, omega-6-rasvahappoja sisältävää iltahelokkiöljyä, hormonitoimintaan osallistuvia B6-vitamiinia ja sinkkiä sekä magnesiumia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Valloita vaihdevuodet – Life Balance Menopause

Tue hormonitoimintaasi jo varhaisessa vaiheessa

Vaikka estrogeeni hiipuu luonnollisesti naiskehosta, sen vähentymisen aiheuttamia muutoksia kehossa voidaan tasapainottaa terveellisillä elämäntavoilla kuten monipuolisella ja hormonitoimintaa tukevalla ruokavaliolla sekä sitä täydentävillä ravintolisillä.


Rasvahapot toimivat ns. rakennuspalikkoina tietyille hormoneille ja vaikuttavat näin mm. estrogeenin tasapainoon elimistössä. Suosi siis hyviä rasvahappoja ja ravitse kehoasi! Samalla pidät huolta ihon ja limakalvojen kunnosta. Lue täältä Omega-7 rasvahapon hyödyistä.


Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Katkonainen uni ja unettomuus voivat johtua estrogeenin määrän vähentymisestä, joka taas voi nostaa elimistön kortisolitasoa korkeammalle. Tue siis hermostoa ja unenlaatua laadukkaalla magnesiumvalmisteella.


D-vitamiini on elimistössä hormonin kaltaisesti vaikuttava aine ja sen rakenne muistuttaa estrogeenia. Vaihdevuosi-iässä myös luiden tiheys vähentyy, joten D-vitamiinilisä on erittäin tärkeä luiden ja hampaiden normaalina pysymiseen.


Sinkki on tärkeää koko kehon hyvinvoinnille sekä hormonien tasapainolle. Sinkistä on myös hyötyä rasvahappojen imeytymiselle sekä ihon ja limakalvojen hyvinvoinnille.


E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumiselta eli ikääntymiseltä. E-vitamiini heikentää vapaiden radikaalien toimintaa ja näin ollen hidastaa solujen ikääntymistä.


Ubikinoni sydämen hyvinvoinnille. Estrogeeni suojaa sydäntä, ja sen vähentyminen kehossa voi aiheuttaa oireita, kuten sydämen ”muljahtelua”. Siksi on hyvä huolehtia myös sydämen hyvinvoinnista! *Hakeudu aina lääkärin hoitoon havaitessasi oireita sydämessä. Lue lisää ubikinonista täältä >


Ruusujuuri on tehokas ja vahva adaptogeeni. Ruusujuuri tunnetaan elinvoimaa antavana luonnonkasvina, jota voi ottaa ravintolisänä tukemaan kehoa stressaavissa elämäntilanteissa.