Ravinto ja terveys

Detox

Virkistävällä Detox puhdistuskuurilla kevennät oloa ja puhdistat kehon kuona-aineista. Detox kuurin tuloksena on kevyempi olo ja turvotuksen väheneminen. Lifen Detox tuotevalikoimasta löydät muun muassa Vogelin paastopaketin, erilaisia kehon puhdistukseen käytettäviä ravintolisiä sekä Detox teet.

Hyvinvointia kehon puhdistumisesta

Ravinnon ja ympäristön kautta ihmisen kehoon kertyy tärkeiden ravinteiden lisäksi myös ylimääräisiä kuona-aineita. Detox ja elimistön puhdistaminen kuona-aineista saa olon tuntumaan kevyemmältä ja mielen virkeämmältä.

Kehoa voidaan puhdistaa kuona-aineista paastoten (esimerkiksi mehupaastolla tai pätkäpaastoten), ruokavaliomuutoksilla ja erilaisilla puhdistuskuureilla. Detox-kuurien vaikutukset perustuvat elimistön omien puhdistuselinten - maksan, munuaisten ja ihon - normaalin toiminnan hellävaraiseen tukemiseen yrteillä.


Vaihtoehtoisesti puhdistuskuurin voi nauttia myös tabletteina tai jauheena. Puhdistumisvaikutuksen tehostamiseksi kannattaa kuurin aikana välttää alkoholia ja kahvia sekä sokeria ja muita nopeita hiilihydraatteja, ja muutenkin suosia kasvispainotteista ravintoa. Vettä tulee puhdistuskuurin aikana juoda runsaasti, varsinkin silloin kun puhdistuskuuri on tabletteina tai jauheena. Puhdistuskuureihin liittyvät tuotteet löydät Life-ketjun myymälöistä ja verkkokaupastamme.