Ravinto ja terveys
Ihonhoitorituaaleilla täydellisen mehukas ja napakka iho!

Djusie – mehukkaan ihon salaisuus!

Ihonhoitorituaaleilla täydellisen mehukas ja napakka iho!

Lue lisää

Miten saada kasvoille täydellinen ’’glow’’? 

Djusien tuotteiden hoitavuus yhdistettynä helppoihin ihonhoitorituaaleihin saa aikaan upean hehkun kasvoille!

Mehukasta ihonhoitoa

Haaveena kimmoisa ja sileä iho? Mehukkaan ihon salaisuus löytyy ihonhoitorutiineista! Djusien tuotteissa yhdistyy kotimaisuus, laatu ja luonnollisuus. Tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin kasvikunnan aktiiviaineista, joiden laatu on vain parasta ihollesi. Lisäksi tuotteet ovat tietysti Ecocert -sertifioituja.

Avain mehukkaan näköiseen ihoon löytyy vain muutamasta tuotteesta. Djusien ihonhoitotuotteisiin kuuluvat puhdistustuote, hoitoneste sekä kasvoöljy. Verenkiertoa edistämään Djusie-rituaaliin voi yhdistää kuivaharjauksen! Tuotteet yhdistettynä kasvohierontarituaaleihin saavat ihosi kukoistamaan. Djusien tuotteet sopivat erinomaisesti käytettäväksi myös yhdessä gua sha -hieronnan kanssa. Katso tästä helppo ja nopea gua sha-hieronta!

Mehukasta ihonhoitoa

Mitä hyötyä on kasvohieronnasta ihonhoidon yhteydessä?

Kasvohieronta ihonhoidon yhteydessä on sitä pientä arjen luksusta. Sen lisäksi, että kasvohieronta rentouttaa hermostoa ja lihaksia, sen myötä myös tuotteiden aktiiviaineet imeytyvät ihoon paremmin. Lyhyen hieronnan jälkeen iho on vastaanottavaisempi, sillä parantunut verenkierto lisää ihon hapenottokykyä. Myös ihon aineenvaihdunta parantuu, joka vähentää mm. kasvojen turvotusta.

Kasvohieronnan voi tehdä jo ihon puhdistuksen yhteydessä. Djusie puhdistusöljy puhdistaa kasvot hellävaraisesti, mutta tehokkaasti häiritsemättä ihon omaa suojaa. Ihon puhdistuksen yhteydessä voit tehdä lyhyen kasvohieronnan joko gua sha-välineellä tai käsin, jolloin iho syväpuhdistuu ja on vastaanottavaisempi seuraavaksi käytettäville ihonhoitotuotteille. Lyhytkin kasvohieronta päivittäin napakoittaa ihoa huomattavasti! Kasvohieronnan voi tehdä myös ihonhoitorutiinin viimeisessä vaiheessa, kun iholle levitetään Djusie kasvoöljy.

Mitä hyötyä on kasvohieronnasta ihonhoidon yhteydessä?

Tutustutaan lisää Djusie ihonhoitotuotteisiin

Djusie Liquid Silk Perfect puhdistusöljy


1. Silkkinen puhdistusöljy kaikille ihotyypeille

2. Sopii lyhyeen kasvohierontaan ennen pesua

3. Puhdistaa myös vedenkestävän meikin


Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil on silkkinen ja virkistävä puhdistusöljy, joka jättää sekä kuivan että rasvoittuvan ihon täydellisen puhtaaksi, hengittäväksi, kirkkaaksi ja tasapainoiseksi. Liquid Silk on suunniteltu ihanteelliseksi puhdistustuotteeksi sekä funktionalisteille että nautiskelijoille, ihotyyppiin tai ikään katsomatta. Huuhtoutuu vaivattomasti vedellä!

Lue lisää: Djusie Silk Perfect puhdistusöljy

Tutustutaan lisää Djusie ihonhoitotuotteisiin

Djusie Acid Bloom hoitoneste


1. Hoitoneste kaikille ihotyypeille

2. Kosteuttaa, uudistaa, korjaa

3. Palauttaa ihon pH-tasapainon


Djusie Acid Bloom Balancing Essence hoitoneste kirkastaa ja pitää täydellisesti huolen ihon pH-tasapainosta. Päivittäinen annos Acid Bloomia pitää ihon kosteutettuna, kirkkaana ja täyteläisenä. Acid Bloom hoitoneste kosteuttaa ihon napakan täyteläiseksi ja tekee siitä elinvoimaa hehkuvan ja mehukkaasti kuultavan. Sisältää miedosti kuorivaa ja kosteuttavaa PHA-happoa, joka saa aikaan iholle kauniin hehkun. Kerrosta hoitonestettä iholle käsillä painellen, kunnes iho tuntuu kosteutetulta ja napakalta. Aloita käyttö kuitenkin yhdellä kerroksella.

Lue lisää: Djusie Acid Bloom Balancing Essence

Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening kasvoöljy


1. Ravitsee ja pehmentää kaikkia ihotyyppejä

2. Kiinteyttää ja kirkastaa ihoa

3. Sopii myös epäpuhtaalle iholle, ei tuki ihohuokosia


Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil on funktionaalinen kasvoöljy, joka vahvistaa ja tukee ihon omaa suojabarriääriä tehokkaasti sekä tuo kasvoille upean kuullon. Silkkinen ja nopeasti imeytyvä kasvoöljy kiinteyttää ihoa ja kirkastaa sen väriä. Lisäksi kasvoöljy hillitsee epäpuhtaan ihon talineritystä ja sopii myös herkästi tukkeutuvalle iholle. Fruit Glaze on ihanteellinen kasvoöljy samean ihon kirkastamiseen sekä arpien ja pigmenttiläiskien hoitoon. Fruit Glaze on kehitetty myös ihanteelliseksi öljyksi meikin alle!

Lue lisää: Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil


Djusie-sarjan tuotteet on suunnitellut luonnonkosmetiikan pioneeri Katja Kokko.