Ravinto ja terveys
DJUSIE | 100 ML

Djusie AcidBloom Balancing E 100 ml

pH-tasapainoa ylläpitävä hoitoneste
Kosteuttaa, uudistaa, rauhoittaa ja korjaa
Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkästi reagoivalle iholle
45,00 €
450,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Djusie Acid Bloom Balancing Essence -hoitoneste sisältää iholle tärkeitä happoja. Hoitoneste kirkastaa, tasapainottaa ihon pH:n ja tekee ihostasi mehukkaan!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Djusie Acid Bloom Balancing Essence

Djusie Acid Bloom Balancing Essence -hoitonesteestä saat päivittäisen annoksen iholle tärkeitä happoja. Acid Bloom kirkastaa ja pitää täydellisesti huolen ihon pH-tasapainosta. Hapan pH on ihon bakteerikannan monimuotoisuudelle elintärkeä, sillä hyvät bakteerit rakastavat hapanta ja terveellistä ympäristöä. Päivittäinen annos Acid Bloomia pitää ihon kosteutettuna, kirkkaana ja täyteläisenä.

Acid Bloom -hoitoneste kosteuttaa ihon napakan täyteläiseksi ja tekee siitä elinvoimaa hehkuvan ja mehukkaasti kuultavan. Tuotteen tähtiraaka-aineisiin kuuluvat ihon pH:ta tasapainottava ja kirkastava omenasiiderietikka ja miedosti kuoriva sekä kosteuttava PHA-happo, glukonolaktoni.

Xylitol ja betaiini kosteuttavat, gotu kola uudistaa, rauhoittaa ja korjaa ihoa. Lakkakääpä ehkäisee pigmenttiläiskiä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkästi reagoivalle iholle. Koostumus on aavistuksen täyteläinen ja ruhtinaallisesti kosteuttava!

Tuotenumero: 135344

EAN: 6429810573018