Ilmainen toimitus yli 29€ ostoihin
Nopea toimitus
Asiantunteva asiakaspalvelu

Toimitusehdot

Ostaminen ja tilaaminen

Tekemällä tilauksen sitoudut Life- verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoihin sellaisenaan. Luethan ehdot tarkasti.

Verkkokaupasta ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä.
Verkkokaupan tuotteet ovat varastotavaraa, joten tilapäisesti jokin tuote voi olla hetkellisesti myyty loppuun ja se toimitetaan heti uuden erän saavuttua. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Toimitamme tilauksia toistaiseksi ainoastaan Suomeen.
Tilauksen vähimmäisarvo on 10,00 €.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä ja ovat voimassa ainoastaan verkkokaupassa.Hintoihin sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

Verkkopankkimaksulla

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Life Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj,
y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830


Toimitustavat

Suomen Posti Oyj (Itella).   Postipaketti sekä pakettiautomaatti. Lähetys on vastaanottajan noudettavissa valitsemastaan postitoimipaikasta tai pakettiautomaatista. Paketin sisältöä ei mainita pakkauksessa.

Matkahuollon Lähellä-paketti Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-market, R-Kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste.

Matkahuollon Kotijakelu sekä Postin Kotipaketti hintaan 9,90€

Budbee Budbee box pakettiautomaatti ja Budbee kotiinkuljetus hintaan 5,90€


Toimitusaika

Tilaukset käsitellään yleensä tilaustasi seuraavana arkipäivänä. Poikkeuksia voi esiintyä. Toimitusaika on 2-3 arkipäivää ja se lasketaan toimituspäivän jälkeisestä arkipäivästä. Ruuhka-aikoina, esimerkiksi kampanjoissa tai pyhinä, toimituksissa ja tilausten käsittelyssä voi olla ajoittain viivästyksiä. Kun tilauksesi on lähtenyt saat sille lähetystunnuksen automaattisesti ilmoittamaanne sähköpostiin ja voitte seurata lähetyksen kulkua osoitteessa posti.fi. Saat ilmoituksen lähetyksen saapumisesta tekstiviestitse siihen matkapuhelinnumeroon sekä sähköpostiin, jonka olet ilmoittanut asiakastilillesi. Lähetys toimitetaan ensisijaisesti asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen huomaathan kuitenkin, että pakettiautomaattien ollessa täynnä, Posti voi ohjata paketin toiseen toimipisteeseen noudettavaksi. Tälläisessä tapauksessa tulee lähetys noutaa siitä osoitteesta, jonka Posti on saapumisilmoituksessa ilmoittanut. Toimitusvahvistuksen jälkeen valittua toimitusosoitetta ei voi muuttaa. Tarkistathan toimitusvahvistuksen jälkeen muutaman päivän sisällä myös sähköpostisi roskaposti-kansion saapumisilmoituksen varalta jos et ole saanut sitä tekstiviestitse.

Poikkeuksia voi esiintyä joten jos et ole saanut tilaustasi 7 arkipäivän kuluessa toimitusvahvistuksesta olethan meihin yhteydessä. Oletamme paketin toimitetuksi 30 päivän kuluessa toimitusvahvistuksesta, joten tilaajalla on velvollisuus ottaa meihin yhteyttä jos ei ole tämän ajan kuluessa saanut lähetystään. Huomaathan, että arkipyhät voivat aiheuttaa poikkeuksia toimitusaikoihin. Life verkkokauppa ei ole vastuussa mistään viivästyksistä, jotka aiheutuvat olosuhteista, joihin emme pysty vaikuttamaan.

Postin lähetykset on noudettava 7 päivän kuluessa saapumisilmoituksesta. Paketit palautuvat automaattisesti lähettäjällle tämän jälkeen ja veloitamme noutamattoman paketin uudelleen lähetyksestä. Uudelleenlähetys vaatii, että lähetystä ei ole purettu. Olethan aina yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@life.fi noutamattomista lähetyksistä. Yhteystietojen paikkansa pitävyys on asiakkaan vastuulla emmekä uudelleenlähetä veloituksetta tilauksia joissa on ollut virhe vastaanottajan yhteystiedoissa.

Toimituskulut

4,90 euroa tai kotiinkuljetus 9,90 euroa.

Yli 29,00 euron tilaukset ilman toimituskuluja (Huom! Ei koske kotiinkuljetusta).

Palautukset

Tuotteilla on  kuluttajakaupassa 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä.

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen tai palauttaa lähetyksen, teethän siitä ilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@life.fi.

Keräilyvirheitä lukuun ottamatta Tilaaja vastaa tuotteiden palautuskustannuksista.  Samoin rahapalautuksissa toimituksen lähetyskulujen osuutta ei palauteta. Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi palauttaa/vaihtaa myymälöissä.
Mikäli Tilaaja haluaa peruuttaa tilauksen ja se on jo ehditty toimittaa, peruuttamistapauksissa Tilaaja on velvollinen korvaamaan toimituksen lähetyskulut. HUOM! Noutamatta jätetty lähetys ei ole peruutusilmoitus.

Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme 20 euron maksun.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Rekisteröityminen

Verkkokaupasta ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta rekisteröityminen helpottaa ja nopeuttaa tilaamista ja tilausten käsittelyä.
Rekisteröitynä kanta-asiakkaana on mahdollista seurata tilausten käsittelyn etenemistä, tarkastella aiemmin tehtyjä tilauksia jne.
Rekisteröityminen on maksutonta helppoa ja yksinkertaista.
Huom. rekisteröityneiden kanta-asiakkaiden tietoja ei luovuteta kenellekään

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.

Lisätietoja