Ravinto ja terveys
Aromadiffuuseri kehon ja mielen hyvinvointiin!

Tuoksua ja tunnelmaa diffuuserilla!

Aromadiffuuseri kehon ja mielen hyvinvointiin!

Lue lisää

Syys- ja talvikauden ehdoton hittituote on diffuuseri! Käytä diffuuseria aromaterapiaan tai huoneilman parantamiseen, joka toimii myös kauniina sisustuselementtinä kodissasi.

Aromaterapiaa diffuuserilla

Diffuuserilla haihdutat huoneilmaan tasaista tuoksua eteerisistä öljyistä. Aromaterapiaa voi kokeilla esimerkiksi helpottamaan nukahtamista, keskittymiskyvyn parantamiseen, mielialan kohottamiseen tai tukkoisuuden helpottamiseen. Diffuuseri haihduttaa tehokkaasti eteerisen öljyn tuoksua ilmaan, joten pieni määrä riittää! Laita 1-3 tippaa eteeristä öljyä diffuuseriin, sen vesisäiliön tilavuudesta riippuen. Valitse eteerinen öljy mieltä tasapainottavan käyttötarkoituksen mukaan taikka vain miellyttävä tuoksu raikastamaan huoneilmaa. Useissa laitteissa on myös väriä vaihtava LED-valo, mikä lisää tunnelmaa aromaterapeuttiseen hetkeesi.


Diffuuserit ja ilmankosteus

Huoneilman kosteus vaihtelee aina vuodenajan sekä sään mukaan. Suomessa ilmankosteus alkaa laskemaan syksyn tullen ja talvella huoneilman kosteus voi olla jopa mitätön. Kuiva huoneilma voi aiheuttaa ärsytystä limakalvoilla, iholla ja jopa hengitysteissä. Selvittääksesi huoneilman kosteutta, kannattaakin hankkia sisätilan kosteusmittari! Näin selvität helposti tarpeen ilman kostuttamiselle.

Diffuuseria voi käyttää myös ilman tuoksua! Diffuuseri tuottaa ultraääniaaltojen avulla hienojakoista vesihöyryä ilmaan, joka kostuttaa huoneilmaa. Sopivan kostea huoneilma sitoo pölyhiukkasia, joten pölyn aiheuttama ärsytys myös lievenee. Mikäli kärsii kuivan huoneilman aiheuttamista oireista ja se häiritsee unenlaatua - diffuuseri kannattaa sijoittaa makuuhuoneeseen ja ajastaa sen käynnistyminen jo ennen nukkumaan menoa. Hyvässä huoneilmassa on helpompi hengittää samalla vähentäen silmien ja muiden limakalvojen kuivuutta. Näin ollen on mukavampi nukahtaa sekä herätä aamulla! Myös iho kiittää.

Yhdistä suola- ja aromaterapian hyödyt

Tuisan suola-aromadiffuuserilla yhdistät kaksi loistavaa ominaisuutta huoneilman parantamisessa! Yllämainittujen ominaisuuksien ja hyötyjen lisäksi, Tuisan suola-aromadiffuuseriin voi lisätä nimensä mukaisesti myös suolaa, jota tavallinen diffuuseri ei kestä. Suosittelemme käyttämään laitteessa puhdasta valkoista Himalajan vuorisuolaa.  Suolaterapia on vanha ja pitkään käytetty itsehoitomuoto moneen vaivaan. Oireiden helpottamiseksi suolaterapiaa kannattaa kokeilla mm:

  • Iho-ongelmat (atooppinen iho, akne, ekseema)
  • Flunssassa
  • Allergisessa nuhassa
  • Erilaisissa kroonisissa tai akuuteissa hengitystiesairauksien tukihoidossa (yskä, astma yms.)

*hakeudu aina terveydenhuollon ammattilaisen hoitoon kärsiessäsi oireista.