Ravinto ja terveys
DJUSIE | 30 ML

Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil

Kiinteyttää ja kirkastaa ihoa
Hillitsee epäpuhtaan ihon talineritystä, sopii myös herkästi tukkeutuvalle iholle
Ravitsee ja pehmentää kaikkia ihotyyppejä!
55,00 €
1 833,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil on uudistava, ravitseva, antioksidanttinen, heleyttävä, suojaava ja silkkinen kasvoöljy.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil

Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil on funktionaalinen kasvoöljy, joka vahvistaa ja tukee ihon omaa suojabarriääriä tehokkaasti sekä tuo kasvoille upean kuullon. Silkkinen ja nopeasti imeytyvä kasvoöljy kiinteyttää ihoa ja kirkastaa sen väriä. Lisäksi kasvoöljy hillitsee epäpuhtaan ihon talineritystä ja sopii myös herkästi tukkeutuvalle iholle. Mehukkaan marjaisa raaka-aineiden kokonaisuus ravitsee ja pehmentää kaikkia ihotyyppejä.

Fruit Glaze on ihanteellinen kasvoöljy samean ihon kirkastamiseen sekä arpien ja pigmenttiläiskien hoitoon. Se suojaa ihoa tehokkaasti sekä ulkoisilta että sisäisiltä stressitekijöiltä kuten ilmansaasteilta, ilmastoinnilta, älylaitteiden sinivalolta, emotionaaliselta stressiltä ja sääolosuhteilta. Fruit Glaze on kehitetty myös ihanteelliseksi öljyksi meikin alle.

Skvalaani imeytyy nopeasti ihoa tukimatta ja edistää solujen uusiutumista. Ruusukvittenin siemenöljy ja ruusunmarjansiemenöljy rauhoittavat ja vahvistavat ihon suojabarriääriä. Acai-marjan öljy tasoittaa pigmenttiläiskiä.

Viinirypäleensiemenöljy ja puolukansiemenöljy kirkastavat ja uudistavat ihoa sekä suojaavat sitä vapailta radikaaleilta. Geraniumin, italianolkikukan, vihreän mandariinin ja bergamotin (bergaptene-vapaa) eteeriset öljyt ravitsevat ihoa ja kohottavat mielialaa.

Tuotenumero: 135345

EAN: 6429810573025