Ravinto ja terveys
LIFE | 30 DOS

Life Kollageeni-hyaluronihappovalmiste

Annospussit on helppo ottaa mukaan
Kollageenia ihon kiinteyteen ja joustavuuteen
Laadukasta Peptan® hydrolysoitua kalakollageenia.
29,90 €
189,24 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Kollageeni-hyaluronihappo on kollageenivalmiste hiuksille, iholle ja kynsille. Tuotteen sisältämät aineet auttavat säännöllisessä päivittäisessä käytössä ylläpitämään kaunista ja joustavaa ihoa. Tuote sisältää 5000 mg kollageenia sekä hyaluronihappoa, sinkkiä ja C-vitamiinia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Collagen-Hyaluron, kollageeni-hyaluronihappovalmiste 

Life Kollageeni-hyaluronihappo on kollageenivalmiste hiuksille, iholle ja kynsille! 

Tuote sisältää 5000 mg kollageenia sekä hyaluronihappoa, sinkkiä ja C-vitamiinia. Kollageeni on laadukasta Peptan® hydrolysoitua kalakollageenia.

Life Kollageeni-hyaluronihappo sisältää kollageenipeptidien ja hyaluronihapon yhdistelmän sekä useita tärkeitä vitamiineja ja sinkkiä.

Tuotteen sisältämät aineet auttavat säännöllisessä päivittäisessä käytössä ylläpitämään kaunista ja joustavaa ihoa. B2-, B3-vitamiinit ja sinkki auttavat ylläpitämään ihon normaalia kuntoa. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista, joka on tärkeää ihon normaalille toiminnalle. E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Life Kollageeni-hyaluronihappo on annospakattu, joten voit ottaa sen helposti mukaaasi!

EAN: 7350050708375