Ravinto ja terveys

Life Jättihelokkiöljy

Luottotuote kuivalle iholle
Runsaasti GLA:ta
1000mg luomu jättihelokkiöljyä /kapseli
28,90 €
170,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Jättihelokkiöljy sisältää gammalinoleenihappoa (GLA) jättihelokkiöljystä sekä E-vitamiinia. GLA tukee ihon hyvinvointia sekä useita muita kehon toimintoja.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

GLA Jättihelokkiöljy sisältää tärkeitä omega-6 rasvahappojen linolihappoa ja gammalinoleenihappoa (GLA). Öljy valmistetaan kylmäpuristamalla Jättihelokin kukasta. GLA on tärkeää varsinkin iholle, mutta myös useille muille kehon toiminnoille. Kapseli sisältää 1000mg luomu jättihelokkiöljyä josta 9% GLA:ta

Life Jättihelokkiöljy sisältää myös E-vitamiinia (ei soijasta) joka pitää öljyn stabiilina.

Keho tuottaa suurimman osan tarvitsemistaan rasvahapoista itse, mutta on joitakin rasvahappoja, jotka on saatava ravinnosta, koska näitä rasvahappoja keho ei itse pysty muodostamaan. Näitä kutsutaan välttämättömiksi (essential) rasvahapoiksi. Välttämättömiä rasvahappoja ovat Omega-3 ja Omgea-6 rasvahapot.

Linolihappo on tavallisin Omega-6 muoto. Kehossa linolihappo muuntuu osittain gammalinoleenihapoksi (GLA) ja DGLA:ksi. DGLA:sta muodostuu joko prostaglandiini E1 (PgE1) tai arakidonihappoa (AA). Muuntuminen linolihaposta GLA:ksi vaatii tiettyä entsyymiä, jonka toimintaa voi estää useatkin syyt kuten esim. tupakointi, ikääntyminen, transrasvat jne.

Rasva on energiarikkainta ainetta kehossa. Se sisältää tuplasti niin paljon energiaa kuin hiilihydraatit ja proteiinit. Rasva rakentuu pääasiassa alkuainehiilestä ja se ilmenee monessa eri muodossa (rasvahapot) joista osa on välttämättömiä (Omega-3 ja Omega-6) ja toiset ovat jopa terveydelle haitallisia (transrasvat).

Jättihelokkiöljy on yksi parhaimista luonnollisista Omega-6 rasvahapon gammalinoleenihapon (GLA) lähteistä. Jos kehon oma kyky tuottaa GLA:ta on voimakkasti estynyt, on tärkeää että sitä saadaan ruuan tai ravintolisien kautta.

 

Tuotenumero: 122148

EAN: 7350050707637