Ravinto ja terveys
LIFE | 60 TABLETTER

Life Blueberry Vision

Valmistettu ruotasalaisista mustikoista
Runsaasti (25mg/tabl) luteiinia kehäkukasta
Vegaaninen
29,90 €
453,03 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Blueberry Vision sisältää ravintoaineita näön hyväksi.Vahva mustikkauute (HPLC) sekä A-vitamiinia ja sinkkiä, jotka auttavat huolehtimaan silmiesi hyvinvoinnista!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Blueberry Vision 

Life Blueberry Vision sisältää A-vitamiinia ja sinkkiä, jotka kumpikin edistävät näön pysymistä normaalina. A-vitamiinijohdannaisella retinaalilla on keskeinen osa silmän sauvasolujen toiminnassa, ja sinkki puolestaan osallistuu mm. retinaalin valmistamiseen A-vitamiinista. A-vitamiinin puutoksen ensioireisiin kuuluukin juuri hämäränäön heikkeneminen.

Blueberry Vision sisältää myös vahvaa mustikkauutetta, kehäkukkauutetta (25 mg luteiinia/tabletti), silmäruohouutetta, mustaherukkauutetta ja viinirypäleensiemenuutetta sekä seleeniä, C-vitamiinia ja E-vitamiinia. Uutteiden laatu varmistetaan High-performance liquid chromatography (HPLC) menetelmällä, jossa jokainen yksittäinen aktiivinen komponentti dokumentoidaan tarkasti laadun ja pitoisuuksien osalta.

Tuotenumero: 122925

EAN: 7350050703868