Ravinto ja terveys
LIFE | 90 KAP

Life MultiWoman 55+ Monivitamiini

Luonnollinen monivitamiini naisille
Lisäksi hivenaineita ja mineraaleja
Sisältää myös luonnollisia kasviuutteita
16,72 €
20,90 €
293,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life MultiWoman 55+ on monivitamiinivalmiste, jossa hyvin imeytyvät vitamiinit ja mineraalit ovat luonnollisista alkuperää. Lisäksi mukana on kasviuutteita, jotka tehostavat tuotteen vaikutusta. Life Multiwoman 55+ on suunniteltu tukemaan naisten hyvinvointia keski-iästä eteenpäin!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life MultiWoman 55+ sisältää runsaasti verensokerin tasapainoa edistävää kromia sekä hiusten kunnosta huolehtivaa biotiinia. Lisäksi siinä on uutteita parsakaalista, kukkakaalista ja mustaherukasta. Kaikissa Lifen monivitamiineissa on käytetty pääasiallisena B-vitamiinien lähteenä luonnollista guavauutetta. Niiden sisältämä C-vitamiini on valmistettu luonnollisella kaksoisfermentaatiomenetelmällä, ja mineraaleissa on käytetty hyvin imeytyviä orgaanisia yhdisteitä. Jokainen monivitamiini sisältää 12 eri vitamiinia ja 7 kivennäisainetta, sekä kasviuutteita joiden luonnolliset tehoaineet mm. tukevat vitamiinien imeytymistä.

 

Tuotenumero: 124181

EAN: 7350050705213