Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
life-multi-woman-55-monivitamiini-90kaps
life-multi-woman-55-monivitamiini-90kaps
life-multi-woman-55-monivitamiini-90kaps
Life|90 kaps

Life MultiWoman 55+ Monivitamiini

Luonnollinen monivitamiini naisille
Lisäksi hivenaineita ja mineraaleja
Sisältää myös luonnollisia kasviuutteita
20.9 EUR
366.67 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life MultiWoman 55+ on monivitamiinivalmiste, jossa hyvin imeytyvät vitamiinit ja mineraalit ovat luonnollisista alkuperää. Lisäksi mukana on kasviuutteita, jotka tehostavat tuotteen vaikutusta. Life Multiwoman 55+ on suunniteltu tukemaan naisten hyvinvointia keski-iästä eteenpäin!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Life MultiWoman 55+ sisältää runsaasti verensokerin tasapainoa edistävää kromia sekä hiusten kunnosta huolehtivaa biotiinia. Lisäksi siinä on uutteita parsakaalista, kukkakaalista ja mustaherukasta. Kaikissa Lifen monivitamiineissa on käytetty pääasiallisena B-vitamiinien lähteenä luonnollista guavauutetta. Niiden sisältämä C-vitamiini on valmistettu luonnollisella kaksoisfermentaatiomenetelmällä, ja mineraaleissa on käytetty hyvin imeytyviä orgaanisia yhdisteitä. Jokainen monivitamiini sisältää 12 eri vitamiinia ja 7 kivennäisainetta, sekä kasviuutteita joiden luonnolliset tehoaineet mm. tukevat vitamiinien imeytymistä.

 

EAN: 7350050708214

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...