Ravinto ja terveys
LIFE | 60 KAP

Life Balance Energy

Henkisen ja fyysisen energiatason kohottamiseen!
Antaa energiaa ja jaksamista.
Vihreä teeuute, Q10, pakuri, ginseng ja kofeiini.
26,90 €
656,10 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Balance Energy piristää väsynyttä! Ginseng auttaa ylläpitämään optimaalista fyysistä ja psyykkistä energiaa sekä elinvoimaa. Sisältää kofeiinia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Balance Energy - väsyneen kehon ja mielen virkistykseksi

Pimeään vuodenaikaan siirryttäessä monet tuntevat olonsa väsyneiksi ja alakuloisiksi. Yksi tapa nostaa energiatasoa on uusi Life Balance Energy -ravintolisä riippumatta siitä, haluatko suoriutua henkisesti vai fyysisesti.  

Life Balance Energy antaa potkua jo ensimmäisestä käyttöpäivästä! Tuote sisältää vihreää teeuutetta, joka antaa mielenrauhaa ja parantaa keskittymistä sekä Q10:n, pakurikäävän ja ginsengin yhdistelmää, joka edistää sekä fyysistä että henkistä suorituskykyä. Balance Energy sisältää myös kofeiinia, joka parantaa kestävyyttä, valppautta ja keskittymistä!

Life Balance - tuotesarja kehon palautumiseen ja tasapainoon

Life Balance on Lifen oma tuotesarja, joka auttaa sinua löytämään fyysisen ja henkisen tasapainon elämän kaikissa vaiheissa.

Vuorokausirytmin häiriintyminen, stressi, huono ruokavalio, ravinnon puute, palautumisen ja levon puute ovat kaikki elämäntapatekijöitä, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti fyysiseen ja henkiseen tasapainoosi. Life Balance on uusi ravintolisäsarja, joka auttaa eri tavoin kehoa palautumaan ja lisää sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia.

Life Balance -tuotteiden ainesosat on valittu huolellisesti tukemaan hyvinvointiasi. 

EAN: 7350050708382