Ravinto ja terveys
LIFE | 120 KAPSLAR

Life Omega-3 70 % kalaöljytiiviste 120 kaps

Puhdas, laadukas kalaöljy
Friend of the Sea -sertifioitu
1 kapseli riittää
26,90 €
163,03 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Omega 3 70% on erittäin hyvin tiivistetty ja stabiili luonnollisessa muodossa oleva vahva ja puhdas kalaöljy. Raaka-aine GoldenOmega on eettisesti ja ekologisesti puhtaalla tavalla tuotettu, Friend of the Sea -sertifioitu kalaöljy.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä mm. aivoille, sydämelle ja verisuonille. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina, ja EPA ja DHA yhdessä edistävät sydämen normaalia toimintaa, mistä hyötyy koko verenkiertoelimistö. Life Omega 3 70% on erittäin hyvin tiivistetty ja stabiili luonnollisessa muodossa oleva vahva ja puhdas kalaöljy. Raaka-aine Golden Omega on eettisesti ja ekologisesti puhtaalla tavalla tuotettu, Friend of the Sea -sertifioitu kalaöljy.

Omega-3, välttämätön rasvahappo

Keho useimmiten valmistaa itse tarvitsemansa rasvahapot, mutta on joitain rasvahappoja, jotka on saatava suoraan ravinnosta. Niitä kutsutaan välttämättömiksi rasvahapoiksi (essential). Näitä ovat Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot.

Tavallisin omega-3 rasvahappo on alfa-linoleiinihappo jota on tietyissä kasviöljyissä (pellavansiemenöljy, palmuöljy, soijaöljy, rypsiöly) ja joissain ruoka-aineissa kuten margariinissa ja vihreissä vihanneksissa. Kalaöljy sisältää runsaasti omega-3 rasvahappo eikosapentaeenihappoa (EPA).

Omega-3 ja Omega-6

Tasapaino omega-3 ja omega-6 rasvahappojen välillä on erityisen tärkeää terveyden kannalta. Nykyään ei ollenkaan tavatonta, että länsimaisilla ihmisillä kehon omega-6 pitoisuus voi olla jopa 12-15 kertaa suurempi kuin omega-3 pitoisuus. Näiden kahden, omega-6 ja omega-3, suhde toisiinsa pitäsi olla 2-4:1.

Life Omega-3

Jokaisessa kapselissa on hyvin tiivistettyä kalaöljyä triglyseridimuodssa, josta 70% on omega-3 rasvahappoa. Kapseloitu öljy valmistetaan farmaseuttisen standardin mukaan Chileläisestä Golden Omega -öljystä.

Golden Omega valmistaa korkealuokkaista ja erittäin tiivistä kalaöljyä suoraan paikan päällä. Kalastuspaikan lähellä tapahtuva öljyn valmistus takaa sen että kalaöljy on tuoretta ja myös ekologisempaa koska raaka-ainetta ei kuljeteta pitkiä matkoja. Tällä tavalla saadaan aikaan puhdasta stabiilia öljyä, jolla on erittäin alhainen hapettumisaika (hapettumminen aiheuttaa öljyn härskiintymistä).

Öljyn vaaleasta väristä näkee,että öljyä on käsitelty huolella ja se on laadukasta. Laadun voi myös maistaa puraisemalla kapselin rikki. Golden Omega on Friends of the Sea, IFFO sekä ORIVO -sertifioitu, joka takaa että raaka-aine on kalastettu kestävällä tavalla.

Friends of the Sea

Tuotenumero: 121522

EAN: 7350050707651