Ravinto ja terveys

Super C Solid Eye Contour silmänympärysseerumipuik

Kaikille ihotyypeille ja erityisesti samealle, elottomalle iholle!
Vegaaninen. Valmistettu Italiassa.
Saatavilla vain Lifen valikoimasta!
9,03 €
12,90 €
301,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Everyday For Futuren Super C -silmänympärysseerumipuikko virkistää ilmettä sitrushedelmien voimin. Kätevä, kiinteässä muodossa oleva vesipohjainen seerumi silmänympärysiholle!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Super C Solid Eye Contour - seerumi silmänympärysiholle kätevässä puikossa!

Everyday For Future Solid Eye Contourin sisältämä luonnollinen appelsiiniuute on silmänympärysihosi paras liittolainen sen kirkastavien ominaisuuksiensa ansioista. Täydennä ihonhoitorutiiniasi ilmettä virkistävällä seerumipuikolla!

Käyttö on nopeaa ja mutkatonta. Levitä Super C Solid Eye Contouria puhdistetulle iholle. Seerumi imeytyy nopeasti. Riittää, kun kevyesti taputtelet tai hierot ylimääräisen seerumin ihoon ja olet valmis rutiinin seuraavaan vaiheeseen. Jos kaipaat lisäraikkautta silmänalusille, voit laittaa seerumipuikon viilentymään jääkaappiin ennen käyttöä!

Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract (appelsiini ja lime) tuo silmänympärysseerumiin kirkastavaa, ravitsevaa, uudistavaa ja virkistävää vaikutusta. C-vitamiinirikas ainesosa!

Vesipohjainen seerumipuikko sisältää 20 % luonnollisia ja hyvää tekeviä uutteita. Puikko itsessään on valmistettu 95 % kierrätetystä muovista. 

Tuotenumero: 133024

EAN: 8059018377613