Ravinto ja terveys
JOIK | 1 ST

Gingerbread-tuoksukynttilä

Pehmeän mausteinen klassikkotuoksu!
Vegaaninen kynttilä ruotsalaisesta rapsivahasta.
Paloaika noin 30 tuntia.
19,90 €
132,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
JOIK Home & Spa Gingerbread-tuoksukynttilä tuo pehmeän mausteista tuoksua hämärtyviin ja viileneviin syysiltoihin! Vegaaninen tuoksukynttilä on valmistettu ruotsalaisesta rapsivahasta.
Tuotekuvaus
Käyttö

JOIK Home & Spa Gingerbread-tuoksukynttilä

Gingerbread-tuoksukynttilä on mausteinen yhdistelmä kanelia, kardemummaa, neilikkaa sekä häivähdys inkivääriä, pähkinöitä, fariinisokeria ja karamellia. Makeutta, pehmeyttä ja mausteita juuri sopivassa suhteessa - aivan kuin oikea piparkakku! Nostalginen klassikko viileneviin syysiltoihin.

Vegaaninen kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on lyhyen kuljetusreittinsä vuoksi pienempi ekologinen jalanjälki. Rapsi ei myöskään aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. JOIK käyttää HOME & SPA -linjansa kynttilöissä laadukkaita, kosmetiikkalaatuisia synteettisiä tuoksuja, sillä ne ovat tasalaatuisia ja säilyvät kynttilässä paremmin kuin luonnolliset, helposti haihtuvat tuoksut. Synteettisistä tuoksukomponenteista on myös mahdollista kehitellä sellaisiakin huumaavia komboja, joita ei luonnollisista tuoksuista ole mahdollista valmistaa.

Paloaika on 30 tuntia. Kynttilän paloaikaan vaikuttaa se, miten kynttilää poltetaan. Noudata kynttilän pohjassa olevia ohjeita ja nauti tunnelmallisesta tuoksuelämyksestä!

Tuotenumero: 136122

EAN: 4742578007321