Ravinto ja terveys
30 DAYS

30 Days Plus Waistline 120tabl painonhallinnan tueksi

Tukemaan painonhallintaa ja rasvanpolttoa.
Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina.
Jodi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.
19,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Yrttiuute-, mineraali- ja beetaglukaanivalmiste painonhallinnan ja rasvanpolton tueksi. Sisältää muun muassa artisokkaa, laktritsinjuurta, voikukkaa, maarianohdaketta, ruusujuurta sekä jodia ja kromia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

30 days Waistline on yrttiuute-, mineraali- ja beetaglukaanivalmiste, joka sisältää kromia, mikä edistää veren glukoositasojen pysymistä normaaleina, sekä jodia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. 

ERÄ (eränumero 22N3003) 30 Days Plus Waistline ravintolisää on vedetty pois markkinoilta korkean pyrrolitsidiinialkaloidien pitoisuuden vuoksi.

Julkaistu 12.2.2024 Immitec Sverige AB vetää yhden erän (eränumero 22N3003)

30 Days Plus Waistline -tuotetta markkinoilta. Tässä erässä analyysi on osoittanut liian korkeaa pyrrolitsidiinialkaloidien pitoisuutta uusien EU raja-arvojen perusteella. Pyrrolitsidiinialkaloidit (PA) ovat kasvimyrkkyä. PA:t ovat luonnollisia myrkkyjä, joita jotkin rikkakasvit tuottavat suojana tuholaisia vastaan. Pyrrolitsidiinialkaloidien runsas saanti voi olla haitallista maksalle ja syöpää aiheuttava, jos sitä kulutetaan paljon ajan myötä. Tuote-erä on ollut myynnissä Ruotsissa ja Suomessa. Suomessa on tätä tuote-erää myyty noin 200 kappaletta. Tuotteen voi palauttaa ostopaikkaan tai heittää pois.

Tuotetiedot: Tuotteen nimi 30 Days Plus Waistline Yritys, joka vetää markkinoilta tuotteen Immitec Sverige AB Maahantuoja Immitec Sweden AB Parasta ennen -päiväys 2025-09-01 Eränumero 22N3003 Valmistuspäivämäärä 10/2022 Olemme analysoineen Eurofins -laboratoriossa seuraavan 30 Days Plus Waistline -tuote-erän. Tämä analyysi osoittaa, että seuraavan erän tuotteet ovat turvallisia käyttää. Jatkossa tulemme analysoimaan jokaisen tuote-erän, koska tuoteturvallisuus on meille erittäin tärkeää. 30 Days Waistline Plus tuotteen käyttö on jatkossa täysin turvallista. Pahoittelemme vielä kerran aiheuttamaamme huolta ja vaivaa.

Lisätietoja ja yhteystiedot: asiakaspalvelu@adesso.fi puh +358 400 195 691

Tuotenumero: 106145

EAN: 7042290100704