Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
20%
Puhdas+ Beauty Sleep Kollageeni & Melatoniini
Puhdas+ Beauty Sleep Kollageeni & Melatoniini
Puhdas+ Beauty Sleep Kollageeni & Melatoniini
säästät 7.98 EUR
Puhdas+|120 kaps

Puhdas+ Beauty Sleep Kollageeni & Melatoniini

Kollageeni-, melatoniini-, C-vitamiinivalmiste
Ihon ja hiusten kauneuden tueksi
Valmistettu Suomessa
31.92 EUR
39.90 EUR
625.88 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Puhdas+ Beauty Sleep - Kollageeni & Melatoniini on yhdistelmä kollageenia, hyaluronihappoa, resveratrolia, C-vitamiinia ja biotiinia. Mukana myös melatoniinia ja kärsimyskukkaa. Ota palauttavat kauneusunet ihon ja hiusten hyvinvoinnin tueksi!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Puhdas+ Beauty Sleep Kollageeni-, melatoniini- ja C-vitamiinivalmiste

Puhdas+ Beauty Sleep - Kollageeni & Melatoniini sisältää kollageenin ja melatoniinin lisäksi hyaluronihappoa, kärsimyskukkaa, biotiinia, C-vitamiinia ja resveratrolia. Räätälöity tukemaan ihon ja hiusten hyvinvointia!

Anna ihosi levätä ja uusiutua yöunien aikana. Puhdas+ Beauty Sleep Kollageeni & Melatoniini on ensimmäinen tuote Suomessa, joka sisältää sekä kollageenia että melatoniinia. Ihon syvät kerrokset työskentelevät yöllä korjatakseen päivän aikana syntyneitä vaurioita. Yön aikana ihosolut uusiutuvat nopeammin ja kollageenin tuotanto käynnistyy. Puhdas+ Kollageeni & Melatoniini sisältää ihoa ja hiuksia hoitavan tehokkaan yhdistelmän kollageenia, hyaluronihappoa, resveratrolia, C-vitamiinia ja biotiinia. Kärsimyskukka ja melatoniini valmistelevat sinut pehmeästi höyhensaarille.

Kollageeni, hyaluronihappo, resveratroli, C-vitamiini ja biotiini tukevat ihon tärkeiden ravintoaineiden saantia. C-vitamiini edistää vuorostaan normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaalina.

EAN: 6430077251205

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...