Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 120 KAP

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Melatoniini

Kollageeni-, melatoniini-, C-vitamiinivalmiste
Ihon ja hiusten kauneuden tueksi
Valmistettu Suomessa
39,90 €
782,35 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Beauty Sleep - Kollageeni & Melatoniini on yhdistelmä kollageenia, hyaluronihappoa, resveratrolia, C-vitamiinia ja biotiinia. Mukana myös melatoniinia ja kärsimyskukkaa. Ota palauttavat kauneusunet ihon ja hiusten hyvinvoinnin tueksi!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdas+ Beauty Sleep Kollageeni-, melatoniini- ja C-vitamiinivalmiste

Puhdas+ Beauty Sleep - Kollageeni & Melatoniini sisältää kollageenin ja melatoniinin lisäksi hyaluronihappoa, kärsimyskukkaa, biotiinia, C-vitamiinia ja resveratrolia. Räätälöity tukemaan ihon ja hiusten hyvinvointia!

Anna ihosi levätä ja uusiutua yöunien aikana. Puhdas+ Beauty Sleep Kollageeni & Melatoniini on ensimmäinen tuote Suomessa, joka sisältää sekä kollageenia että melatoniinia. Ihon syvät kerrokset työskentelevät yöllä korjatakseen päivän aikana syntyneitä vaurioita. Yön aikana ihosolut uusiutuvat nopeammin ja kollageenin tuotanto käynnistyy. Puhdas+ Kollageeni & Melatoniini sisältää ihoa ja hiuksia hoitavan tehokkaan yhdistelmän kollageenia, hyaluronihappoa, resveratrolia, C-vitamiinia ja biotiinia. Kärsimyskukka ja melatoniini valmistelevat sinut pehmeästi höyhensaarille.

Kollageeni, hyaluronihappo, resveratroli, C-vitamiini ja biotiini tukevat ihon tärkeiden ravintoaineiden saantia. C-vitamiini edistää vuorostaan normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaalina.

Tuotenumero: 135563

EAN: 6430077251205