Ravinto ja terveys
BIOTEEKIN | 60 TAB

Bioteekin Super uni magnesium

Magnesium-yrttiuutevalmiste paremman unen tueksi.
Hyvin imeytyvässä aminohappokelaattimuodossa.
Sitruunamelissaa, kamomillaa ja L-tryptofaania tukemassa hyviä yöunia.
15,92 €
19,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Super uni magnesium auttaa rentoutumaan ja nukahtamaan intensiivisen päivän jälkeen. Nopeavaikutteinen ja vatsaystävällinen Super Uni Magnesium sopii jokapäiväiseen käyttöön nautittavaksi ennen nukkumaan menoa, paremman unen tueksi.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Monipuolinen magnesium-yrttiuutevalmiste paremman unen tueksi

Super Uni Magnesium on magnesiumia, B6 –vitamiinia, yrttiuutteita ja aminohappoja sisältävä ravintolisä.

Bioteekin Super Uni Magnesiumissa magnesium on erittäin hyvin imeytyvässä aminohappokelaattimuodossa magnesiumbisglysinaattina sekä omenahappoon sitoutuneena magnesiummalaattina. Aminohappokelaatissa magnesium on heti imeytymisvalmis ja siten sen vaikutus on nopea ja tehokas. Kelatointi suojaa magnesiumia ruoansulatuskanavassa ja kuljettaa sen helposti ohutsuolen limakalvon läpi verenkiertoon.

Super Uni Magnesium sisältää magnesiumin lisäksi myös B6-vitamiinia. Magnesium ja B6 -vitamiini edistävät hermoston normaalia toimintaa ja auttavat siten palautumaan päivän koitoksista. Ne edistävät myös normaaleja psykologisia toimintoja, joiden toiminta on tärkeää rauhoittumisessa ja nukahtamisessa.

Super Uni Magnesiumin sisältämät sitruunamelissa ja kamomilla auttavat rentoutumaan ja rauhoittumaan esimerkiksi ennen nukkumaan menoa. Valmisteen sisältämä L-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka muuttuu elimistössä serotoniiniksi (melatoniinin esiaste). Lisäksi aminohappo L-teaniini vihreästä teestä edistää levollista tilaa. 

Nopeavaikutteinen ja vatsaystävällinen Super Uni Magnesium sopii jokapäiväiseen käyttöön nautittavaksi ennen nukkumaan menoa, paremman unen tueksi.

Tuotenumero: 135435

EAN: 6413620601030