Ravinto ja terveys
NUTRILENK AKTIV | 75 KAP

NutriLenk Active 75 kaps

Sisältää hyvin imeytyvää hydrolysoitua kukonhelttauutetta!
Sopii myös jatkuvaan käyttöön...
... Tai kuureittain esimerkiksi kovempina treenikausina!
51,90 €
5 190,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
NutriLenk Active on suunniteltu erityisesti aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Soveltuu hyvin kaikenikäisille liikuntaa harrastaville, kuntoilijoille, arki- ja aktiiviliikkujille sekä fyysisessä työssä elimistöään kuluttaville!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

NutriLenk Active - kimmoisuutta kudoksille!

NutriLenk Active on suunniteltu erityisesti aktiiviselle liikkujalle: se soveltuu hyvin kaikenikäisille liikuntaa harrastaville, kuntoilijoille, arki- ja aktiiviliikkujille sekä fyysisessä työssä elimistöään kuluttaville.

NutriLenk Active -kapselit sisältävät hyvin imeytyvää hydrolysoitua kukonhelttauutetta, jossa on luonnollista hyaluronihappoa. Hyaluronihappo eli hyaluronaani on vettä sitova molekyyli kehon sidekudoksissa. Se toimii kimmoisuutta ylläpitävänä aineena nivelissä ja muissa kudoksissa. 

Tehokas kukonhelttauute on helppo annostella ja nauttia pienikokoisina kapseleina.

Kukonhelttauute-kapselit sopii myös jatkuvaan käyttöön. Voit ottaa Nutrilenk Activen myös kuureittain esimerkiksi kovempina treenikausina.

Tuotenumero: 132695

EAN: 5709731025638