Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Nutrilenk Active 75 kaps
Nutrilenk Active 75 kaps
Nutrilenk Active 75 kaps
Mezina|75 kaps

Nutrilenk Active 75 kaps

Sisältää hyvin imeytyvää hydrolysoitua kukonhelttauutetta!
Sopii myös jatkuvaan käyttöön...
... Tai kuureittain esimerkiksi kovempina treenikausina!
51.9 EUR
5190.00 EUR/kg
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€

Sinut on nyt rekisteröity.

Nutrilenk Active on suunniteltu erityisesti aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Soveltuu hyvin kaikenikäisille liikuntaa harrastaville, kuntoilijoille, arki- ja aktiiviliikkujille sekä fyysisessä työssä elimistöään kuluttaville!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Nutrilenk Active - kimmoisuutta kudoksille!

Nutrilenk Active on suunniteltu erityisesti aktiiviselle liikkujalle: se soveltuu hyvin kaikenikäisille liikuntaa harrastaville, kuntoilijoille, arki- ja aktiiviliikkujille sekä fyysisessä työssä elimistöään kuluttaville.

NutriLenk Active -kapselit sisältävät hyvin imeytyvää hydrolysoitua kukonhelttauutetta, jossa on luonnollista hyaluronihappoa. Hyaluronihappo eli hyaluronaani on vettä sitova molekyyli kehon sidekudoksissa. Se toimii kimmoisuutta ylläpitävänä aineena nivelissä ja muissa kudoksissa. Lisäksi hyaluronaani vaikuttaa siihenn, miten elimistö reagoi kudosvaurioihin.

Tehokas kukonhelttauute on helppo annostella ja nauttia pienikokoisina kapseleina.

Kukonhelttauute-kapselit sopii myös jatkuvaan käyttöön. Voit ottaa Nutrilenk Activen myös kuureittain esimerkiksi kovempina treenikausina.

EAN: 5709731025621

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...