Ravinto ja terveys
NOMAI | 1 ST

Nomai Kuukuppi M-koko, punainen

M-koon kuppi normaaliin vuotoon. Tilavuus 32 ml.
Ekologinen ja kestävä: oikein hoidettuna voi kestää useita vuosia. Lompakkoystävällinen valinta.
Huippumuotoiltu, gynekologin suunnittelema kuukuppi. Huomaamaton käytössä!
29,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nomai on gynekologin suunnittelema kuukuppi, jonka muotoilu pohjautuu naisen anatomian ja kuukautisten fysiologian tuntemukseen. Ympäristöystävällinen, kestävä ja käyttömukava kuukautissuoja!
Tuotekuvaus
Käyttö

Nomai Kuukuppi, punainen - M-koko normaaliin vuotoon.

Nomai on gynekologin suunnittelema kuukuppi, jonka muotoilu pohjaa naisen anatomian sekä kuukautisten fysiologian tuntemukseen. Siksi Nomai-kuukuppi istuu sinulle täydellisesti ja on käytössä varma ja huomaamaton!

M-koon kuukuppi sopii erityisesti normaaliin vuotoon. Kupin tilavuus on 32 ml.

Kuppi on valmistettu erityisen pehmeästä materiaalista, lääketieteellisestä silikonista, joka asettuu luontevasti emättimeen ja mukailee jokaisen naisen yksilöllistä anatomiaa täydellisesti. Kuukautiskupin kuuluu olla huomaamaton, luotettava, helppokäyttöinen ja äärimmäisen turvallinen. Nomai on kaikkea tätä!

Kupin kapean alaosan ja sileän pinnan ansiosta se on käytössä huomaamaton eikä paina virtsarakkoa tai ärsytä emättimen herkkiä limakalvoja. Sileä pinta on myös helppo puhdistaa. Kupin antenni ja sen pohjassa oleva tartuntavahvike lisäävät kupin käyttömukavuutta.

Kuukuppi on ympäristöystävällinen ja kestävä kuukautissuoja ja oikein hoidettuna se voi kestää useita vuosia. Hygieniasyistä kuppi on kuitenkin hyvä vaihtaa muutamien vuosien välein. Käyttömukavuutta voi lisätä käyttämällä niukemman vuodon päivinä pientä kuppikokoa ja runsaamman vuodon päivinä suurempaa kuppia. Kokeilemalla eri kokoja saat selville, millainen kuppi sinulle itsellesi kulloinkin parhaiten soveltuu.

Miksi kuukuppia kannattaa kokeilla?

  • Kuukuppi on käyttömukava ja huomaamaton. Kun kuppi on asetettu paikoilleen oikein, se ei tunnu miltään. Voit elää täyttä elämää ilman rajoituksia myös kuukautisten aikana.
  • Kuukuppi on luotettava. Kuppi kerää vuotoasi jopa 12 tunnin ajan ennen täyttymistään. Tämä tekee esimerkiksi uimahallireissuista tai pitkistä lentomatkoista huomattavasti mukavampia.
  • Kuukuppi on hygieeninen. Lääketieteellinen silikoni estää bakteerien kasvua, ei kuivata limakalvoja eikä sisällä limakalvoja ärsyttäviä kemikaaleja, joita voi olla tamponeissa ja siteissä.
  • Kuukuppi säästää kukkaroasi. Nainen käyttää elämänsä aikana kuukautissuojiin keskimäärin 5000 euroa. Kuppi on investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin.
  • Kuukuppi on ekologinen. Kertakäyttöisistä kuukautissuojista kertyy suuria määriä huonosti maatuvaa ja muovia sisältävää jätettä. Elämäsi aikana tuotat jätettä yli 100 kiloa vähemmän vaihtamalla siteet ja tamponit kuukuppiin.

Tuotenumero: 136103

EAN: 6429810015716