Ravinto ja terveys
FLOW | 10 ML

Flow Spirit Awakens Perfume Oil

Hermostuneisuutta lievittäviä ja sydämen tykytystä rauhoittavia ominaisuuksia
Roll on-pulloon
100% luonnollisista eteerisistä öljyistä
39,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Laventelin ja santelipuun tuoksuinen rauhoittava parfyymiöljy syviin meditaatio- ja unihetkiin. Levitä kehon pulssikohtiin tuomaan mietoa ja miellyttävää tuoksua.
Tuotekuvaus
Ainesosat
Luonnollisen parfyymin latvatuoksussa makeaa mansikkaa, eksoottista kookosta sekä iloista appelsiinia. Sydäntuoksussa salaperäistä ruusua, mystistä muskatellisalviaa sekä rauhoittavaa laventelia. Juurituoksussa ikiviisaita puita, seetriä ja santelipuuta, stressiä lievittävää vetiveriä, eleganttia appelsiininkukkaa eli nerolia ja pehmeää vaniljaa.
 
Helppokäyttöiseen roll on-pulloon pakattu, aromaterapeuttinen luonnonkosmetiikan parfyymiöljy on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat välttää synteettisiä hajusteita tai voimakkaan alkoholisia hajuvesiä. Flow Cosmetics -parfyymiöljyjen tuoksut syntyvät 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä.
 
MYSTINEN JA PEHMEÄ SPIRIT AWAKENS VETÄÄ PUOLEENSA VOIMAKASTA LUOMISENERGIAA
Spirit Awakens -parfyymi edistää kykyä nähdä selvästi intuition, oivalluksen ja selkeyden kautta. Makea ja eksoottinen tuoksu kutsuu luokseen luomisenergiaa ja inspiroivia mahdollisuuksia.
 
Parfyymi sisältää aidon vuorikristallin, joka hoitaa ja puhdistaa kaikkia chakroja. Puhtautta säteilevä kirkas vuorikristalli nostaa energiatasoasi ja luo parantavaa energiaa ympärilleen.
 
Sinun ei toki tarvitse olla perehtynyt aromaterapiaan tai chakroihin voidaksesi käyttää tätä parfyymiä. Käytä tätä tuoksua syventämään meditaatiota, kun tavoittelet luovaa olotilaa esimerkiksi taidelajien parissa tai kun haluat olla vastaanottavaisempi intuitiosi lähettämille signaaleille.

Tuotenumero: 136169