Ravinto ja terveys
DR BRONNERS | 355 ML

Dr Bronner's Sugar Lavender Pumpsoap saippua pumppupullossa

Laventelilta tuoksuva saippua pumppupullossa.
Sisältää ihoa kosteuttavia kasviöljyjä, sokeriruokoa ja greippimehua.
Sopii vartalon, käsien, kasvojen ja hiusten pesuun.
15,90 €
44,79 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Dr Bronner's Sugar Lavender Pumpsoap on rauhoittavalta laventelilta tuoksuva saippua, joka sisältää runsaasti ihoa hoitavia luomulaatuisia kasviöljyjä. Lisäksi se sisältää Reilun Kaupan sokeria ja greippimehua, jotka kosteuttavat ihoa ja antavat sille makean tuoksun. Kätevässä pumppupullossa oleva saippua sopii vartalon, käsien, kasvojen ja hiusten pesuun.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Dr Bronner's Sugar Lavender Pumpsoap  sopii vartalon, käsien, hiusten ja kasvojen pesuun 

Rauhoittavalta laventelilta tuoksuva pumppupullossa oleva saippua - kehoa ja mieltä rentouttava sekä makea tuoksu, joka on peräisin luomulaatuisista ja Reilun Kaupan periaatteilla tuotetuista kasviöljyistä ja sokeriruo'osta. Kätevässä pumppupullossa oleva saippua sisältää hamppu- olivii ja kookosöljyjä, greippimehua sekä Reilun Kaupan sokeria, jotka jättävät ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Saippua on 100% biohajoava ja vegaaninen. 

Dr Bronner's saippuat ovat todellisia monikäyttö-tuotteita: yksi pumppupullossa olevan saippua sopii 4 eri käyttötarkoitukseen! Voit käyttää sitä vartalon, kasvojen, hiusten ja käsien pesuun. Reilun Kaupan sokeriruoko antaa saippualle ihanan tuoksun ja karamellisen värin. 

Dr Bronner's on tunnettu ja arvostettu saippuanvalmistuksen pioneeri. Yritys sai alkunsa 1940-luvulla Yhdysvalloissa, kun Emmanuelle Bronner päätti jatkaa sukunsa pitkiä saippuanvalmistuksen perinteitä. Yrityksen tavoitteena on valmistaa laadukkaita saippuoita, ja samalla levittää sanomaa ihmiskunnan yhtenäisyydestä yli uskonnollisten ja kulttuuristen rajojen. Monikäyttöiset tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja ekonomisia: yhdellä tuotteella voit korvata useita eri pakkauksia.

NaTrue

Tuotenumero: 129055

EAN: 18787830512