Ravinto ja terveys
PURE=BEAUTY | 30 ML

Pure Beauty Youth Booster Serum 30 ml

29,90 €
996,67 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Kevyt geelimäinen Pure Beauty Youth Booster Seerumi sisältää ikääntyvän ihon superraaka-aineita kuten juonteita silottavaa fermentoitua riisivettä, ihoa vahvistavia peptidejä sekä korkean antioksidanttipitoisuuden omaavaa suomalaista ruusunjuurta

Tuotekuvaus
Ainesosat

Kevyt geelimäinen Pure Beauty Youth Booster Seerumi sisältää ikääntyvän ihon superraaka-aineita kuten juonteita silottavaa fermentoitua riisivettä, ihoa vahvistavia peptidejä sekä korkean antioksidanttipitoisuuden omaavaa suomalaista ruusunjuurta. Antioksidantit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat iholle ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Seerumin säännöllinen käyttö auttaa ylläpitämään ihon nuorekkuutta ja tekee ihosta kauniin ja hyvinvoivan.

Käyttö: levitä aamuin illoin puhtaille kasvoille kasvoveden jälkeen, ennen voidetta/öljyä.

-Valmistettu Suomessa

-Vegaaninen

-Hajusteeton

-Sopii herkälle iholle

Vaikuttavat aineet:

Fermentoitu riisivesi:

Sisältää runsaasti antioksidantteja, B- ja E-vitamiineja sekä mineraaleja. Kiihdyttää soluaineenvaihduntaa, supistaa ihohuokosia, silottaa juonteita sekä kirkastaa ja napakoittaa ihoa.

Peptidit

Peptidit koostuvat aminohapoista ja ovat ihoidenttisiä aineita. Siksi ne ovat hellävaraisia mutta tehokkaita ihon uudistajia ja juonteiden häivyttäjiä.

Ruusunjuuri

Kasvin korkea antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta (mm. UV-säteet ja ilmansaasteet) jotka aiheuttavat iholla ikääntymisen merkkejä. Ruusujuuri on hyvin siedetty ja sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Tuotenumero: 136269

EAN: 6430056084374