Ravinto ja terveys
BYBI | 40 ml

BYBI Bakuchiol Skin Restore uudistava yövoide

Kirkastava ja ihon sävyä tasoittava yövoide
Uudistaa ja napakoittaa ihoa
Nopeasti imeytyvä
35,90 €
897,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BYBI Beauty Bakuchiol Skin Restore on uudistava yövoide, joka kirkastaa ja virkistää ihoa. Ravitseva ja ihoa tasoittava voide väsyneelle, samealle iholle!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

BYBI Beauty Bakuchiol Skin Restore, uudistava yövoide

BYBI Beauty Bakuchiol Skin Restore on uudistava yövoide, joka virkistää sameaa, kosteusköyhää ja epätasaista ihoa. Kevyt ja kermainen yövoide uudistaa, ravitsee, kirkastaa, pehmentää ja tasoittaa ihoa yöunien aikana.

Yövoide sisältää kestävästi hankittua bakuchiolia, joka on hellävaraisempi vaihtoehto retinolille. Bakuchiol vauhdittaa solujen uusiutumista ja tehostaa kollageenin tuotantoa tasoittaen ja silottaen ihoa. Nopeasti imeytyvä viinirypäleensiemenöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, linolihappoa ja proantosyanidiineja, jotka suojaavat ihoa kosteuden haihtumiselta, vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja pigmenttimuutoksilta. Viinirypäleensiemenöljy ylläpitää ihon kimmoisuutta sekä kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Ravitseva sheavoi sisältää vuorostaan välttämättömiä rasvahappoja ja antioksidantteja, jotka rauhoittavat ja korjaavat ärtynyttä ihoa. Laventelin lempeä tuoksu rauhoittaa ja auttaa rentoutumaan. 

- Yövoide, joka kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä
- uudistaa ja napaikoittaa ihoa
- ylläpitää ihon kosteustasapainoa
- häivyttää pigmenttimuutoksia
- imeytyy nopeasti

EAN: 5060531311599

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita