Ravinto ja terveys
Flow | 120 g

Flow x Goodio Kuoriva Kaakaosaippua

Suklaanvalmistuksen sivutuotteena syntyviä kaakaonkuoria
Hellävarainen kuorinta, joka ei kuivata käsiä
Vartalolle tai vaikkapa rasvaisten käsien pesuun
14,90 €
124,17 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Flow x Goodio Kuoriva Kaakaosaippua yhteistyön tuloksena syntynyt, herkullisen suklaantuoksuinen saippua, joka kuorii hellävaraisesti mutta ihoa kuivattamatta!
Tuotekuvaus
Ainesosat

Flow x Goodio Kuoriva Kaakaosaippua 

 Flow x Goodio Kuoriva Kaakaosaippua on syntynyt Flow Cosmeticsin sekä vegaanisuklaavalmistaja Goodion yhteistyön tuloksena. Herkullisesti suklaalta tuoksuva luomusaippua on valmistettu ihoa hellivistä luomukasviöljyistä ja antioksidanttipitoisesta luomukaakaovoista. Kuorivina ainesosina toimivat kaakaopavun kuoret sekä kotimainen mustikkarouhe. Saippua kuorii hellävaraisesti, ja se sopii koko vartalon kuorintaan tai vaikka keittiön käsisaippuaksi, sillä saippua puhdistaa kädet tehokkaasti esimerkiksi leivonnan tai rasvaisten raaka-aineiden käsittelyn jälkeen. Tämä on hyvä pesutuote, jos kädet ovat hyvin likaiset ja tarvitsevat hiukan kuorivaa pesua. Saippua ei kuivata ihoa.

Flow Cosmeticsin ja Goodion yhteistyön tarkoituksena on hyödyntää suklaanvalmistuksen sivuvirtana syntyviä kaakaonkuoria, jotka ovat kaakaopavun ainoa osa, jota ei pystytä hyödyntämään suklaanvalmistuksessa. Tämän saippuan myötä yksikään arvokas raaka-aine ei mene hukkaan!

EAN: 6430028396016

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita