Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 20 ST

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Sitruuna-Lime, annospakkaus

Kätevät annospussit, 20 x 5 g.
Sokeriton, sitruunan ja limen makuinen juomajauhe.
Optimaalisen nestetasapainon ylläpitämiseen.
14,95 €
149,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon herkullinen tehonesteyttäjä, sitruunan ja limen makuinen elektrolyyttijauhe nyt kätevissä annospusseissa! Täydellinen urheiluun sekä ketogeenisen ruokavalion tueksi.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Elektrolyyttijauhe Sitruuna-Lime, annospussit 20 x 5 g

Puhdistamon sitruunan ja limen makuinen elektrolyyttijauhe on saatavilla myös kätevissä annospusseissa.

Herkullinen tehonesteyttäjä on täydellinen urheiluun sekä ketogeenisen ruokavalion tueksi ja sopii ympärivuotiseen käyttöön. Elektrolyyttijauhe sisältää natriumin lähteenä toimivan Guérande-merisuolan sekä muiden keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi C-vitamiinia sekä orgaanista rikkiä (OptiMSM®). Sokeriton, kokonaisvaltainen ja herkullisen makuinen juomajauhe, joka auttaa pitämään yllä tarpeellisten elektrolyyttien tasapainoa elimistössä!

Tuote soveltuu käytettäväksi nesteytykseen aina kun hikoilemme esimerkiksi urheillessa, saunoessa tai kuumana kesäpäivänä. Puhdistamon elektrolyyttijauhe sopii myös täydellisesti tukemaan ketogeenisessä ruokavaliossa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta. Yksi annos sisältää vain 0,1 g hiilihydraatteja.

Tuotteen elektrolyytit ja muut mineraalit ovat peräisin korkealaatuisista lähteistä. Elektrolyyttijauheemme perusta, natrium, saadaan aurinkokuivatusta kokonaisesta raffinoimattomasta Guérande-merisuolasta, joka sisältää natriumin lisäksi runsaasti mineraaleja ja hivenaineita. Mukana on lisäksi hyvin imeytyvää muotoa magnesiumista, tärkeimpiin elektrolyytteihin lukeutuvia kaliumia ja kalsiumia sekä tavanomaista C-vitamiinia vatsaystävällisempää kalsiumaskorbaattia.

Vegaaninen tuote.

Tuotenumero: 134140

EAN: 6430039223813