Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 60 KAP

Puhdistamon Ilta Magnesium

Tukee kehon ja mielen palautumista arjen keskellä
Vatsaystävällinen ja hyvin imeytyvä
Tasapainoinen täyteaineeton magnesium-yrttiuutevalmiste
12,95 €
431,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Ilta Magnesium on luontaisesti rauhoittava, mieltä tyynnyttävä magnesium-yrttiuute-valmiste, joka auttaa kehoa ja mieltä palautumaan stressaavankin arjen keskellä!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Ilta Magnesium

Puhdistamon Ilta Magnesium on magnesium-yrttiuutevalmiste. Magnesiumbisglysinaatti palauttaa kehoa ja mieltä, sillä magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa stressaavankin arjen keskellä.


Valmisteen sisältämä l-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka on sekä serotoniinin että melatoniinin lähtöaine. Ihmiskeho ei pysty itse valmistamaan l-tryptofaania, joten sitä on saatava ravinnon kautta.


Ilta Magnesiumin sisältämä kärsimyskukkauute auttaa rentoutumaan ja tukee unta. Vihreästä teestä saatava luontainen teaniini auttaa myös rentoutumisessa. Tuotetta suositellaankin käytettäväksi iltaisin, ja se voi auttaa parempilaatuisen unen tavoittelussa.*


Luontaisista raaka-aineista ilman kompromisseja valmistetut Ilta Magnesium -kapselit eivät sisällä mitään täyte- ja väriaineita – saat vain ja ainoastaan vaikuttavia ainesosia kasviperäisessä kapselissa!


Huom! Ilta Magnesiumin sisältämä l-tryptofaani toimii melatoniinin lisäksi myös serotoniinin esiasteena. Kun tuote nautitaan illalla, l-tryptofaani luo esiasteen melatoniinille, joka tukee elimistön melatoniinin tuotantoa. Tämän vuoksi tuote on suositeltavaa nauttia noin 1–2 h ennen nukkumaanmenoa ja varmistaa, että etenkin sinivalonlähteet kuten puhelin ja televisio ovat poissa päältä. Sinivalonlähteet häiritsevät melatoniinin tuotantoa, mikä vaikuttaa puolestaan nukahtamiseen ja unenlaatuun.

* EFSA (Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen) sallii seuraavat väitteet markkinointitarkoituksiin (EFSA-Q-2008-2636 , EFSA-Q-2008-1222, -2004, -2005)

Tuotenumero: 134142

EAN: 6430039223707