Ravinto ja terveys
VITATABS | 60 TAB

Vitatabs Tyrosiini + Jodi&Seleeni 60 tab

L-tyrosiini kilpirauhashormonin muodostumiselle
Jodia ja seleeniä edistämään kilpirauhasen normaalia toimintaa
Jodi ja seleeni toimivat L-tyrosiinin kanssa synergiassa!
13,90 €
463,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vitatabs® Tyrosiini + Jodi & Seleeni -tabletit sisältävät erityisesti kilpirauhasen toimintaa tukevia ravintoaineita! L-tyrosiinia kilpirauhashormonin muodostumiseen, jodia ja seleeniä kilpirauhasen normaalin toiminnan tueksi. Huomaathan, että tämä tuote on jodilisä päivittäiseen jodin saannin tukemiseen. Poikkeustilanteisiin tarkoitettua lääkevalmiste-jodia saa vain apteekeista.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vitatabs® Tyrosiini + Jodi & Seleeni kilpirauhaselle

Vitatabs® Tyrosiini + Jodi & Seleeni on asetyylityrosiini – jodi – seleenitabletti. Ravintolisä tukemaan kilpirauhasen toimintaa. 

Fysiologiset vaikutukset:

Vitatabs® Tyrosiini + Jodi & Seleeni -tabletit sisältävät erityisesti kilpirauhasen toimintaa tukevia ravintoaineita. Aminohappo L-tyrosiini on yhdessä jodin kanssa kilpirauhashormonin rakenneosa ja tärkeä kilpirauhashormonin sekä dopamiinin muodostumiselle.

Vitatabs®-valmisteessa tyrosiini on asetyylityrosiinina, joka imeytyy paremmin ja on tehokkaammin elimistön hyödynnettävissä kuin tyrosiini yksin.

Jodi vuorostaan edistää kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa sekä kilpirauhasen ja hermoston normaalia toimintaa, energia-aineenvaihduntaa sekä ihon pysymistä normaalina.

Seleeni edistää kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. 

Tuote on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

EAN: 6428300006807