Ravinto ja terveys
GREAT EARTH | 90 ST

Great Earth Ergozyme ruoansulatusentsyymi

Normaalille ruoansulatuskanavan toiminnalle.
Artisokka ja piparminttu edistävät ruoansulatuskanavan normaalia toimintaa.
Sisältää myös maitohappobakteereja, yrttejä, aloe veraa ja mustapippuriuutetta.
27,12 €
33,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Ergozyme on entsyymituote ruoansulatukselle, joka sisältää ainutlaatuisen sekoituksen ruoansulatusentsyymejä, maitohappobakteereja, ruoansulatusta edistäviä yrttejä, aloe veraa ja Bioperine mustapippuriuutetta, jotka edesauttavat tuotteen sisältämien ravintoaineiden imeytymistä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Ruoansulatusentsyymivalmiste tukemaan toimivaa ruoansulatusta

Ruoansulatusentsyymit auttavat meitä sulattamaan syömämme ruoan. Lisäksi niitä tarvitaan ruoassa olevien ravintoaineiden imeytymiseen. Ergozyme on entsyymituote, joka sisältää ainutlaatuisen sekoituksen ruoansulatusentsyymejä, maitohappobakteereja, ruoansulatusta edistäviä yrttejä, aloe veraa ja Bioperine-mustapippuriuutetta, jotka edesauttavat tuotteen sisältämien ravintoaineiden imeytymistä. Entsyymejä tarvitaan kaikkiin kehossa tapahtuviin kemiallisiin reaktioihin. Elimistön oma entsyymien tuotanto laskee iän myötä, jolloin entsyymilisä voi olla tarpeen.

EAN: 7350031362800