Ravinto ja terveys
NATURA | 60 KAP

KMV PLUS 60 kaps

Ylläpitämään normaalia veren kolesterolitasoa.
Ylläpitämään sydämen ja verisuonten hyvinvointia.
Vatsaystävällinen, ei hajua tai jälkimakua.
16,95 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Patentoitua ABG10+® -mustavalkosipuliuutetta kasvikapseleissa. Tukee sydämen ja verisuonten hyvinvointia sekä veren normaalia kolesterolitasoa.*

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Luonnosta-tuotesarjan KMV Plus -kapselit sisältävät patentoitua ABG10+® -mustavalkosipuliuutetta, joka on valmistettu hitaasti kypsyttämällä espanjalaisista DNA-sertifioiduista valkosipuleista (Allium sativum L.).

KMV Plus -kapseleiden mustavalkosipuliuutteessa on standardoitu S-allyylikysteiini-, eli SAC-pitoisuus. SAC on korkean biosaatavuuden stabiili biomolekyyli, jota muodostuu kypsytysprosessin aikana – samalla kun valkosipulista hajoaa epävakaita, pistävää hajua ja makua aiheuttavia molekyylejä, kuten allisiinia. Mustavalkosipuli soveltuu yleisesti heillekin, joille tuore valkosipuli ei sovi esim. närästyksen tai refluksin takia.

*EFSA:n odotuslistalla on seuraavia kypsytettyyn mustavalkosipuliin (Aged Black Garlic) liittyviä terveysväitteitä:

M-2008-1061 1992: 

Ylläpitää sydämen terveyttä / Ylläpitää normaalia kolesterolitasoa / Auttaa ylläpitämään veren normaaleja lipiditasoja / Osallistuu verisuoniterveyteen.

M-2008-1061 1990:

Osallistuu immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan.

Tuote on valmistettu Suomessa.

Tuotenumero: 136198

EAN: 6417778182090