Ravinto ja terveys
SOLGAR | 100 TAB

Solgar Digestive Enzymes

Tukee suolistoa ja ravinteiden imeytymistä ruuasta
Asiantuntijoiden kehittämä ruuansulatusentsyymi
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
32,90 €
411,25 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Ruuansulatusentsyymi Solgar® Digestive Enzymes on asiantuntijoiden kehittämä korkealaatuinen ja tehokas ruuansulatusentsyymivalmiste. Tuote auttaa pilkkomaan ravinnon proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja ruuansulatuskanavassa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Ruuansulatus on monimutkainen prosessi, jossa keho hajottaa syömämme ruokaa ravinteiksi käyttämällä haiman ja ohutsuolen muodostamia ruuansulatusentsyymejä. Joskus kehomme ei kuitenkaan tuota tarpeeksi ruuansulatusentsyymejä, vaikka noudattaisimme terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Tällöin myös ravinteiden imeytyminen ruuasta ei ole optimaalista. Ruoka-allergiat, matala vatsahapon määrä ja krooninen stressi vaikuttavat myös ruuansulatusentsyymien tuotantoon. Kun tarvitset tukea ruuansulatuksellesi aterioiden jälkeen, Solgar® Digestive Enzymes-ruuansulatusentsyymi voi auttaa. Tuote sisältää tehokkaita ruuansulatusentsyymeitä, kuten papaiinia, häränsappiuutetta, pankreatiiniuutetta sekä suolahappoa. Lisänä vatsaa hellivää piparminttua. Nautitaan pääaterioiden yhteydessä 1-2 kertaa päivässä.

EAN: 33984010017