Ravinto ja terveys
COFFEE KONJAC

Coffee & Konjac, näläntunnetta vähentävä ravintolisä 180 kaps

Sisältää näläntunnetta vähentävää glukomannaania.
Painonhallinnan ja laihdutuksen tueksi!
Konjak-kuitu turpoaa vatsassa ja antaa siten kylläisyyden tunteen.
25,90 €
189,05 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Näläntunnetta vähentävä ravintolisä painonhallinnan ja laihdutuksen tueksi. Sisältää muun muassa näläntunnetta vähentävää glukomannaania, joka on ainoa EU:n laihdutuskäyttöön hyväksymä kasvivalmiste.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Coffee&Konjac on uusi, Norjassa kehitetty ravintolisä. Se sisältää muun muassa näläntunnetta vähentävää glukomannaania, joka on ainoa EU:n laihdutuskäyttöön hyväksymä kasvivalmiste.

Konjak-kuitu turpoaa vatsassa ja antaa siten kylläisyyden tunteen, jonka seurauksena on helpompi syödä vähemmän. Kun tuote yhdistetään vähähiilihydraattiseen tai vähäkaloriseen ruokavalioon, paino putoaa luonnollisesti vielä nopeammin. Näläntunne ei vaivaa entiseen tapaan, mikä on tietenkin tärkeää silloin kun halutaan laihtua. Konjak-juuri on EU:n (EFSA) laihdutustarkoitukseen hyväksymä kasvivalmiste. Kymmenet lääketieteelliset tutkimukset vahvistavat konjak-juuren tehon.

Coffee&Konjac sisältää myös vihreiden (paahtamattomien) kahvipapujen uutetta.

Coffee&Konjac sisältää myös kromia ja jodia, jotka ovat ainoat EU:n (EFSA) laihdutustarkoitukseen hyväksymät kivennäisaineet. Nämä hivenaineet (kivennäisaineet, joita tarvitaan vain pieniä määriä) ovat tärkeitä verensokeritason säätelylle ja aineenvaihdunnalle. Niiden avulla elimistö kuluttaa energiaa sen sijaan, että se varastoitaisiin rasvakudoksiin. Painonhallinnan lisäksi näillä kahdella hivenaineella on satoja muitakin tehtäviä elimistössä.

Kromilla on suora vaikutus makeanhimon hillitsijänä. Jodilla on aktiivinen rooli aineenvaihdunnassa, ja koska hidas aineenvaihdunta on syynä useimpiin sairauksiin, riittävä jodin saanti on erityisen tärkeää. WHO:n mukaan yli 30 % maailman väestöstä kärsii jodin puutteesta ja sen mukanaan tuomista sairauksista.

Tuotenumero: 123924

EAN: 7042290101039