Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 60 KAP

Puhdistamo Vahva C-vitamiini 800 mg

Vastustuskykyyn, väsymykseen ja uupumukseen.
Nopeasti imeytyvä ja pitkävaikutteinen.
Vegaaninen ja täyteaineeton.
15,95 €
531,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Vahva C-vitamiini on tehokkaasti imeytyvä ja pitkävaikutteinen vitamiini tieteellisesti tutkitusta C-vitamiinin muodosta, PUREWAY-C®:stä.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Vahva C-vitamiini tarjoaa optimaaliset tasot C-vitamiinista

Puhdistamon Vahva C-vitamiini on pitkävaikutteinen sekä tehokkaasti imeytyvä vitamiini  tieteellisesti tutkitusta C-vitamiinin muodosta, PUREWAY-C®:stä.

Tuotteen askorbiinihappo on sitoutuneena rasvahappoihin, mikä parantaa vitamiinin imeytymistä ja sen hyödyntämistä elimistössä. PUREWAY-C®:n koostumus tarjoaa optimaaliset tasot C-vitamiinista, ja se on tutkitusti suotuisa ja nopea muoto tälle välttämättömälle kehon aktiivisuutta tukevalle vitamiinille.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, luuston ja rustojen normaalia toimintaa varten.

Tuote on vegaaninen. 

Puhdistamo 

Puhdistamo on perustamisestaan lähtien panostanut tuotteidensa korkeaan laatuun. Puhdistamolla uskotaan, että kun tuote on laadukas, tunnet eron olossasi ja hyvinvointisi nousee uudelle tasolle.

Tuotteisiin valitaan aina ominaisuuksiltaan puhtaat ja parhaimmat mahdolliset raaka-aineet. Tuotteiden optimaalinen funktionaalisuus ja turvallisuus ohjaa tuotekehitystä.

Tuotenumero: 134253

EAN: 6430039223530