Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 500 GR

Puhdistamo Heraproteiini Mansikka

Korkealaatuista luomuheraproteiinia!
Mansikkainen maku aidosta mansikkajauheesta ja luontaisista aromeista.
Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä!
20,95 €
41,90 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Heraproteiini Mansikka on herkullinen mansikanmakuinen proteiinilisä, joka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Päivittäisen proteiinintarpeen saavuttamiseksi.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Heraproteiini, Mansikka - korkealaatuista luomuheraproteiinia

Puhdistamon Heraproteiini Mansikka on herkullinen mansikanmakuinen proteiinilisä, joka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Heraproteiiniksi on valikoitunut luomu heraproteiinikonsentraatti, joka on läpäissyt tiukan valvontaseulan niin maidon laadun kuin tuotantoprosessinkin osalta.

Pehmeän mansikkaisen makunsa Puhdistamon heraproteiini saa aidosta mansikkajauheesta ja luontaisista aromeista. Puhtaat raaka-aineet takaavat miellyttävän miedon ja herkullisen maun. Tämän takia Puhdistamon heraproteiini onkin äärimmäisen helppokäyttöinen: voit lisätä jauhetta smoothien joukkoon tai nauttia sen sellaisenaan veteen sekoitettuna.

Kaikki alkaa mahdollisimman laadukkaasta raaka-aineesta. Heraproteiinin kohdalla tämä tarkoittaa maitoa, joka saadaan vapaasti laiduntavista lehmistä. Talvisin lehmät ruokitaan luomurehulla. Puhtaasta luomumaidosta valmistetaan maitohera, ja siitä lopulta ultrasuodattamalla heraproteiinikonsentraatti.

Puhdistamon Heraproteiini Mansikka on luonnollinen lisä päivittäisen proteiinitarpeen saavuttamiseksi. Tuotteen sisältämä proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta – ei myöskään keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita.

FI-EKO-201

Tuotenumero: 134156

EAN: 6430039223035