Easy Sweet Vartalosokeri Kuivalle Iholle 200 g

Varastossa

14,90
1 kg = 74,50 €1 kg = 74,50 €

Luonnonmukainen ihokarvojen poistamiseen tarkoitettu sokeri kuivalle iholle, jolla voit sokeroida useita kertoja koko vartalosi.

Easy Sweet on kuluttajien käyttöön tarkoitettu vartalosokeri. Vartalosokerointi soveltuu erinomaisesti tulevaan juhla- ja kesäkauteen, sillä Easy Sweet -vartalosokereilla saa silkkisen ihon jopa viikoiksi edullisesti ja ekologisesti. ”Jippii, vihdoinkin vartalosokerointi kotona on mahdollista”, onkin ollut monen suomalaisen palaute, kun he ovat löytäneet kotikäyttöön tarkoitetut Easy Sweet -tuotteet.

Aiemmin vain ammattilaisten käytössä ollut vartalosokerointi sopii erinomaisesti kotikäyttöön, sillä muutaman harjoittelukerran jälkeen ja ohjeita noudattamalla jokainen oppii poistamaan ihokarvoja Easy Sweet-vartalosokereilla.

Tuote on täysin luonnonmukainen; ainesosina ovat vain sokeri, vesi, sitruunahappo sekä ruusu-uute, oliiviöljy tai hunaja riippuen ihotyypistä. 100 % luonnollisten aineiden vuoksi sokerointi sopii kaikille ihotyypeille.

Vartalosokerointi on ikivanha egyptiläinen ihokarvojen poistotekniikka, jossa sokerointi irrottaa ihokarvat juurineen ihokarvojen kasvun suuntaisesti jättäen jälkeensä silkinsileän ihon. Oikealla tekniikalla ihokarvat eivät katkeile eikä aiheuta sisäänpäin kasvavia ihokarvoja. Samalla sokerointi kuorii hellästi iholtasi kuolleen ihosolukon. Koska ihokarvat irtoavat juuritupestaan, ihollesi ei muodostu sänkeä heti seuraavana päivänä, voit siis nauttia viikkoja silkkisestä ihostasi!

 

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 200 g

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Life Aloe Vera Spray Suihke 150 ml
8,90 (1 l = 59,33 €)
Life Aloe Vera Geeli 125 ml
8,90 (1 l = 71,20 €)
Life Lip Balm huulivoide 4,8 g
3,50 (1 kg = 700,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kauneus, Easy Sweet, Karvanpoisto, Vartalonhoito