Julkaistu , julkaisija

Vuoden 2021 terveystuotealan voittajatuotteet valittu

Vuoden 2021 terveystuotealan voittajatuotteet valittu

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut jo vuodesta 1987 parhaat terveystuotealan tuotteet. Nykyisin sarjoja on kolme; vuoden terveystuote, vuoden superruoka ja vuoden hoitotuote. Useat voittajatuotteet ovat edelleen menestystuotteina markkinoilla, ja osasta on tullut alan klassikoita. Tuotteet valitaan seuraavin kriteerein:

  • takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä -
  • tuote on laadukas ja luotettava -
  • laaja positiivinen kuluttajapalaute - tuote on terveystuotealan
  • tavoitteiden ja hengen mukainen; se soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle

​Onnittelemme voittajia! Kaikki nämä tuotteet löydät Lifesta ja ovat olleet pitkään jo asiakkaittemme suosikkeja. 

Vuoden 2021 terveystuote: Karin havupuu-uutejuoma

(Ravintorengas Oy) Karin Havupuu-uutejuoma valittiin vuoden 2021 terveystuotesarjan voittajaksi yleisöäänestyksellä Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton asiantuntijaraadin valitsemista finalistituotteista. Äänestys toteutettiin terveyskaupoissa ympäri Suomen.

Karin Havupuu-uutejuomaa valmistaa kotimainen perheyritys, Ravintorengas Oy. Karin Havupuu-uutejuoma valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta sekä puhtaasta lähdevedestä. Juomaa on valmistettu jo vuodesta 1975 saakka Siikaisissa Kosken metsätilalla. Ainutlaatuisen valmistustavan ansiosta juomaan ei lisätä mitään säilöntä-, väri- tai lisäaineita. Se on markkinoiden ainoa luomulaatuinen havupuu-uutejuoma. Karin Havupuu-uutejuoman menestyksestä kertoo se, että tuote on valittu vuoden luontaiselintarvikkeeksi vuosina 2003 ja 2010 ja nyt vuoden 2021 terveystuotteeksi Suomessa.

Havupuu-uutejuomat:  yksittäin 6,90/kpl ja 6 pack 29,90/6x600ml, osta heti!

Vuoden 2021 superruoka: Rikas Ahiflower-öljy (bertil’s health oy)

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton hallituksesta koostunut asiantuntijaraati valitsi bertil’s health oy:n Rikas Ahiflower ® -öljyn vuoden 2021 superruoka-sarjan voittajaksi. bertil’s health oy:n Rikas Ahiflower ®-öljy sisältää peltorusojuuren (Buglossoides arvensis) siemenistä puristetun öljyn lisäksi luomulaatuista oliiviöljyä. Rikas Ahiflower ® -öljyssä on ainutlaatuisen monipuolinen rasvahappokoostumus. Ahiflower-öljyn sisältämästä omega-3-sarjan alfalinoleenihaposta elimistömme muokkaa nelinkertaisen määrän sydämelle tärkeää EPA:a verrattuna pellavansiemenöljyyn. Ahiflower®-öljyssä on runsaasti jättihelokkiöljystä tuttua gammalinoleenihappoa (GLA) sekä omega-3-sarjan stearidonihappoa, jota ei tavata muissa kasviöljyissä yhtä suuria määriä. Neutraalin makunsa ansiosta Rikas Ahiflower ®-öljy sopii nautittavaksi sellaisenaan tai lisättynä esimerkiksi jogurttiin, viiliin, puuroon, salaattiin.

Testaa heti vuoden superuoka, 14,90/ 200 ml.

Vuoden 2021 hoitotuote: Copper inside kuparimaski (Immitec Sverige Ab)

Terveyskaupan ammattilaiset valitsivat Immitec Sverige Ab:n Copper inside -kuparimaskin vuoden 2021 hoitotuotteeksi. Immitec Sverige Ab:n maahantuoma Copper Inside -kuparimaski on täysin uusi innovaatio, jossa yhdistyy kuparioksidin antiviraalinen ja antimikrobinen teho sekä fysikaalinen suojaus. Copper Inside -kuparimaski on CE-luokan 1 lääkinnällinen laite, saksalaisen TUV:n tarkastama ja testaama sekä FDA:n hyväksymä kirurginen suunenäsuojain. Käytön jälkeen Copper Inside -kuparimaskia ei pestä. Copper Inside -kuparimaski on kuparioksidin mikrobeja ja viruksia tuhoavan/inaktivoivan vaikutusten vuoksi hygieenisempi pidemmässäkin käytössä.

Copper Inside kuparimaski hintaan 19,90/kpl, osta heti

Teksti ja kuva: Suomen Terveystuote-kauppiaiden Liitto ry

Ryhmäkuvassa oikealta Sanna Herttu-Laiho (Ravintorengas Oy), Juha Sihvonen (bertil’s health oy), Mika Cederberg (Immitec), Onerva Pekkonen (Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto) ja Mika Rönkkö (Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto).


Kirjoita kommentti
Otsikko
Kommentti