Omega 7 kaksoistyrniöljy 42g, 60 kaps

Varastossa

28,90
1 g = 0,69 €


Mahdolliset toimitustavat: Toimitus Postin pakettina, Toimitus Matkahuollon lähipakettina, Toimitus Matkahuollon Kotijakeluna, Toimitus Postin Kotipakettina, Nouto Lifen verkkokaupan varastolta, Toimitus Postin pakettina Kauppiaat, Toimitus Matkahuollon lähipakettina Kauppiaat
1 g = 0,69 €

Vahvat limakalvot vähentävät virtsatietulehdusten riskiä sekä intiimialueiden oireilua ja ärsytystä, millä on positiivinen vaikutus myös seksielämään! Tyrniöljy sisältää luontaisia karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini edistää limakalvojen ja ihon hyvinvointia.

Omega 7 on markkinoiden ensimmäinen ja myydyin tyrniöljyvalmiste ja ainoa tuotekohtaisesti kliinisesti tutkittu tyrniöljy.

SBA24-kaksoistyrniöljy - ainutlaatuista öljyä koko tyrnimarjasta! Tyrnimarjan öljypitoisuus on hyvin poikkeuksellinen. Tyrnimarjassa on öljyä kaikkien marjojen tapaan siemenissä, mutta myös hedelmälihassa. Näiden öljyjen koostumukset eroavat oleellisesti toisistaan. Omega7® sisältää ns. kaksoistyrniöljyä (vakioitu SBA24-tyrniöljy), joka koostuu sekä tyrnin hedelmälihaöljystä että tyrnin siemenöljystä. Kokonaisuus vastaa siten koko tyrnimarjan alkuperäistä ja luonnostaan monipuolista öljyä. Kaksoistyrniöljy sisältää monipuolisen cocktailin hyviä rasvahappoja, kasvisteroleita ja antioksidantteja.  

Omega7®-kaksoistyrniöljy valmistetaan erityisellä hiilidioksidiuutolla. Tyrnin luonnolliset tehoaineet saadaan tällä tavoin talteen niiden alkuperäisessä muodossa. Tuotannossa ei käytetä kemiallisia liuottimia, eikä korkeita lämpötiloja. Hellävarainen valmistusmenetelmä ja valikoidut tyrnilajikkeet takaavat käyttäjälleen aina toimivan lopputuotteen.

 

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps
Allergiatiedot

Saattaa aiheuttaa oireita erittäin herkille tyrniallergikoille. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

KarpaLact Strong
Alk. 29,90
Kyolic
Alk. 12,90
Aurinko D 50 µg
Alk. 18,90
NivelTeho
Alk. 22,90
Life Probiootit 60 kaps
20,90 (1 kg = 597,14 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Omega-3 kasvissyöjille, bertil's health, Vuoden 2021 terveystuotteet, Marjaöljyt, Vegaaniset omegat, Vaihdevuodet, Herkät limakalvot, Rasvahapot, Ihon ravintolisät, Iho | Hiukset | Kynnet, Muut ravintolisät, Naiset, Terveys, Kasvojenhoito