Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Metsän Marjat 120 g

Varastossa

14,90 €
11,92
1 kg = 99,33 €1 kg = 99,33 €

Puhdistamon & Keto Kickstartin elektrolyyttijauhe on kokonaisvaltainen, herkullisen makuinen elektrolyyttijuomajauhe, joka auttaa pitämään yllä tarpeellisten elektrolyyttien tasapainoa elimistössämme. Se sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi guerande merisuolaa, C-vitamiinia sekä OptiMSM:ää, orgaanista rikkiä. Tuote soveltuu käytettäväksi nesteytykseen esimerkiksi urheillessa, saunoessa, kuumana kesäpäivänä tai aina kun hikoilemme. Elektrolyyttijauheemme sopii myös täydellisesti tukemaan ketogeenisessa ruokavaliossa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta.

Tuotteen elektrolyytit ja muut mineraalit ovat peräisin huippulaadukkaista lähteistä ja tuotteen perusta, natrium, on peräisin aurinkokuivatusta kokonaisesta raffinoimattomasta merisuolasta, joka sisältää natriumin ja kloridin lisäksi myös yli 80 muuta mineraalia sekä hivenainetta. Mukana on lisäksi hyvin tehokkaasti imeytyvät muodot kaliumista sekä magnesiumista. C-vitamiini on peräisin vatsaystävällisestä kalsiumaskorbaatista, josta tuotteeseen saadaan myös hieman hyvälaatuista kalsiumia.

  • Herkullisen makuinen tehonesteyttäjä
  • Täydellinen urheiluun sekä ketogeenisen ruokavalion tueksi
  • Sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi guerande merisuolaa, C-vitamiinia sekä OptiMSM:ää, orgaanista rikkiä (OptiMSM)
  • 0 grammaa sokereita

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 120 g

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Ananas 120 g
11,92 (1 kg = 99,33 €)
Life Probiootit 60 kaps
16,72 (1 kg = 477,71 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Puhdistamo, Magnesium-valmisteet, Kalium, Kehon ja mielen detox, Kalsium, Magnesium, Muut kivennäis- ja hivenaineet, Palautusjuomat, Urheilu ja kuntoilu, Muut lisäravinteet urheiluun, Kivennäisaineet ja hivenaineet, Keto-tuotteet, Kampanjat, Terveys