Puhdistamo Elektrolyyttijauhe Maustamaton 120 g

Varastossa

12,90 €
10,32
1 kg = 86,00 €1 kg = 86,00 €

Puhdistamon & Keto Kickstartin maustamaton elektrolyyttijauhe on kokonaisvaltainen, elektrolyyttijuomajauhe, joka auttaa pitämään yllä tarpeellisten elektrolyyttien tasapainoa elimistössämme. Se sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi guerande merisuolaa, C-vitamiinia sekä OptiMSM:ää, orgaanista rikkiä. Tuote soveltuu käytettäväksi nesteytykseen esimerkiksi urheillessa, saunoessa, kuumana kesäpäivänä tai aina kun hikoilemme. Elektrolyyttijauheemme sopii myös täydellisesti tukemaan ketogeenisessa ruokavaliossa esiintyvää lisääntynyttä elektrolyyttien tarvetta.

Tuotteen elektrolyytit ja muut mineraalit ovat peräisin huippulaadukkaista lähteistä ja tuotteen perusta, natrium, on peräisin aurinkokuivatusta kokonaisesta raffinoimattomasta merisuolasta, joka sisältää natriumin ja kloridin lisäksi myös yli 80 muuta mineraalia sekä hivenainetta. Mukana on lisäksi hyvin tehokkaasti imeytyvät muodot kaliumista sekä magnesiumista. C-vitamiini on peräisin vatsaystävällisestä kalsiumaskorbaatista, josta tuotteeseen saadaan myös hieman hyvälaatuista kalsiumia.

  • Herkullisen makuinen tehonesteyttäjä
  • Täydellinen urheiluun sekä ketogeenisen ruokavalion tueksi
  • Sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi guerande merisuolaa, C-vitamiinia sekä OptiMSM:ää, orgaanista rikkiä (OptiMSM)
  • 0 grammaa sokereita

 

Tuotteen lisätiedot

Pakkauskoko 120 g

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Puhdistamo Kollageeni Sport 150 g
10,32 (1 kg = 68,80 €)
Silicum Tonic 2 x 250 ml
13,52 (1 l = 27,04 €)
Rikas VegeFit Ravintohiivahiutale
5,52 (1 kg = 50,18 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Puhdistamo, Magnesium-valmisteet, Kalium, Kehon ja mielen detox, Kalsium, Magnesium, Muut kivennäis- ja hivenaineet, Palautusjuomat, Urheilu ja kuntoilu, Muut lisäravinteet urheiluun, Kivennäisaineet ja hivenaineet, Kampanjat, Terveys