Ravinto ja terveys
Life myymälä

Lifen johtoryhmä

Wictoria Glans aloitti kesällä Lifen toimitusjohtajana. Nyt esitellään yhtiön johtoryhmän uudet jäsenet.

Lue lisää

Wictoria Glans aloitti kesällä Lifen toimitusjohtajana. Nyt esitellään yhtiön johtoryhmän uudet jäsenet – avaintoimijat Pohjoismaiden suurimman 

hyvinvointiketjun kehittämisessä, jossa panostetaan entistä vahvemmin digitaalisuuteen ja tuotevalikoiman laajentamiseen.

Uusi trio aloittaa marraskuun aikana Lifen johtoryhmässä. Rekrytoinneilla vahvistetaan  yhtiön osaamista erityisesti asiakastyön ja henkilöstön kehittämisessä sekä vähittäis- ja  verkkokaupassa, kuten kauneus- ja terveystuotteiden myynnissä.  


Emmelie Johansson on Lifen verkkokauppatoimintojen uusi johtaja Pohjoismaissa.  Hän on 42-vuotias ja muun muassa nimetty Resumé-lehden Ruotsin parhaaksi  markkinointipäälliköksi apteekkikategoriassa vuonna 2020, jolloin hän vastasi  Apotean markkinoinnista ja verkkokaupasta.Johanna Wigren, 45, on uusi pohjoismainen kategoriajohtaja. Hän on aiemmin  toiminut Ruotsin kategoriapäällikkönä. Johanna Wigrenillä on laajaa kokemusta Åhléns-tavarataloketjun kauneuskategorian menestyksekkäästä johtamisesta ja  kehittämisestä.

• Lifen uusi Ruotsin maajohtaja on Venetia Messini, 37. Hän on toiminut lähes neljä  vuotta eri johtotehtävissä Lifessa, viimeksi Ruotsin myynnistä vastaavana  päällikkönä, jota tehtävää hän jatkaa maajohtajuuden ohella.

- Tavoittelemme Lifen verkkokaupan vahvaa kehittämistä ja tuotevalikoimamme  laajentamista. Uuden osaavan johtoryhmätriomme ansiosta vauhditamme työtä. Olen iloinen  ja ylpeä siitä, että kolmikko haluaa olla mukana ja tuoda osaamisensa Lifen kehittämiseen,  sanoo Wictoria Glans, joka itse aloitti Lifen toimitusjohtajana viime kesänä toimittuaan sitä  ennen Apoteket AB:n verkkokaupan johtajana

Lifen johtoryhmä vahvistuu pian uudella tietohallintojohtajalla ja toimitusketjusta  vastaavalla johtajalla. Rekrytointi tehtäviin on käynnissä. Johtoryhmään kuuluvat myös  nykyinen henkilöstöjohtaja sekä Norjan ja Suomen maajohtajat. 

Life

Life on Pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju. Osaavilta hyvinvointineuvojiltamme saat  henkilökohtaisia neuvoja entistä tasapainoisempaan elämäntapaan. 300 myymäläämme Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa sekä verkkokauppamme tarjoaa huolella valitun ja  ajankohtaisen valikoiman laadukkaita tuotteita terveytesi ja hyvinvointisi tueksi. Saat meiltä  tuotteita ravintolisistä luonnolliseen ihonhoitoon, vehnätyynyihin ja terveellisiin ruokiin saakka. Kaikki paremman ja onnellisemman elämäsi puolesta. Tervetuloa Life-myymälään!