Ravinto ja terveys
Akun matka Lifella

Tutustu Life-tekijöihin

Akun matka Lifella

Lue lisää

Life on yksi Suomen parhaista työpaikoista 2022!

Voimme ilolla ilmoittaa, että hyvinvointiketjullemme on myönnetty

Great Place to Work® -sertifikaatti vuosimallia 2022.

Tutustu Akun matkaan Lifella:

Aku Hakola

’’Kiinnostava osa-alue työssäni on digitaalisuus ja verkkokauppa, joka tarjoaa mielenkiintoisia haasteita ja jatkuvasti uutta opittavaa. Tämä onkin maailma, jossa ei ikinä ole valmis, ja aina voi kehittyä paremmaksi.’’

Aku Hakola on aloittanut Lifen Online-tiimissä verkkokauppavastaavana tammikuussa 2022. Tilaisuus työhön tarjoutui Akulle yllättäen, mutta juuri sopivaan aikaan. Hän saa työskennellä yhdessä muun online-tiimin kanssa, johon kuuluu myös verkkokaupan asiakaspalvelu ja -varasto.

Verkkokauppavastaavana Aku mm. kehittää Life.fi verkkokaupan toimintaa ja sen sujuvuutta. Työ mahdollistaa niin lähityön toimistolla kuin etätyön kotonakin. ’’Työ on todella monipuolista ja mielenkiintoista. Tässä hommassa pääsee miettimään ja kehittämään isoa kuvaa strategisella tasolla sekä työskentelemään tarkkaavaisuutta vaativien asioiden, kuten tuotedatan, äärellä sekä miettimään vaikkapa miltä hakutuloksemme näyttävät Googlessa’’, Aku kertoo.


Hyvinvointi on ollut Akulle aina tärkeä asia, ja hän onkin iloinen päästessään nyt yhdistämään sen digitaaliseen kaupankäyntiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Pian vuoden Life-ketjussa työskennelleenä Aku kertoo olevansa erittäin tyytyväinen tarttuneensa saamaansa mahdollisuuteen tammikuussa. Haastoimme myös Akun kertomaan kolme hyvää asiaa Life-arjessa:


1. Mukava työilmapiiri ja kollegat. ’’Toimistolla on aina kiva käydä, kun tietää, että vastassa on hyvä porukka mukavia työkavereita!’’


2. Lifelaisten intohimo hyvinvointiin. ’’On ollut mahtava huomata, miten syvää osaamista ja intohimoa Lifelaisilta löytyy hyvinvoinnin eri osa-alueilta!’’


3. Muutoksen aikaansaaminen. ’’Vähän kuin työskentelisi start-upissa! Ei liikaa byrokratiaa. Asioista saa vastuuta ja niitä saa jouhevasti vietyä eteenpäin,'' Aku kuvailee.


Tutustu Akun matkaan Lifella:

Life on nyt Great Place to Work® -sertifioitu


Suomen parhaita työpaikkoja on listattu jo 20 vuoden ajan, ja sertifikaatti myönnetään yrityksille, joissa yli 70 % työntekijöistä kokee sen kokonaisuudessaan hyvänä työpaikkana. Great Place to Work® -tutkimuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti luottamukseen, vuorovaikutukseen, työilmapiiriin sekä johtamiseen. Yritykset listataan kokoluokittain ja listaus perustuu jokaisessa organisaatiossa henkilöstötutkimuksella mitattuun työntekijäkokemukseen. Dataan perustuva listaus on luotettava, eikä listasijoitusta voi ostaa.