Ravinto ja terveys
Meri-Tuulin matka Lifella

Tutustu Life-tekijöihin

Meri-Tuulin matka Lifella

Lue lisää

Life on yksi Suomen parhaista työpaikoista 2022!

Voimme ilolla ilmoittaa, että hyvinvointiketjullemme on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti vuosimallia 2022.


Tutustu Meri-Tuulin matkaan Lifella:

Meri-Tuuli Sutinen

”Palkitsevinta työssäni on, kun asiakkaat palaavat kertomaan saaneensa apua suosittelemistani tuotteista.”

Meri-Tuuli on aloittanut Life Kempele Zeppelinin myymälässä toukokuussa 2021 myyjän tehtävissä. Life -myymälässä myyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, tuotetietous, myymälän ylläpito, tuotteiden vastaanotto ja hyllytys sekä muita myymäläympäristöön kuuluvia työtehtäviä. Meri-Tuuli on ottanut myös myymälän Instagram-tilin päivittämisen vastuulleen. ”Ennen somen päivittäminen tuntui haastavalta, mutta työkavereiden tsemppaamana lähdin kokeilemaan ja olen nyt todellakin innostunut siitä hommasta”, Meri-Tuuli kertoo. Meri-Tuuli on saanut työuransa aikana lisävastuuta muistakin myymälätehtävistä ja kertoo ottavansa sitä mielellään vastaan.


Meri-Tuuli on työskennellyt aikaisemmassa ammatissaan suntiona seurakunnassa. Suntion työssä Meri-Tuuli sai olla paljon tekemisissä ihmisten kanssa sekä olla avuksi heille. Intohimo ihmisten auttamiseen toteutuu nyt työssä Lifella, jossa pääsee opastamaan ja jakamaan vinkkejä hyvinvointiin liittyen. Meri-Tuuli on myös opiskellut lääketeknikon tutkinnon, josta heräsi kiinnostus luontaistuotealaan. Myöhemmin Meri-Tuulille avautui mahdollisuus lähteä kokeilemaan uraa Lifen hyvinvointineuvojana ja siihen hän tarttui.

Lifella halutaan panostaa henkilökunnan kouluttautumiseen. Kaikki Lifelaiset suorittavat mm. Life Academy -hyvinvointineuvojan koulutuksen, joka on osa ammattitaidon kehittymistä.


Työssään Meri-Tuuli pitää erityisesti asiakkaiden kanssa jutustelusta ja hyvinvointivinkkien jakamisesta sekä myymälän visuaalisen ilmeen ja siisteyden ylläpitämisestä. ”Mua motivoi omat henkilökohtaiset ja koko työyhteisön onnistumiset, työkaverit, asiakkailta saadut ihanat palautteet ja omien suoritusten positiivinen jälki!” Meri-Tuuli kertoo. Kaikkein eniten Meri-Tuulia ilahduttavat asiakkaiden positiiviset palautteet, niin henkilökohtaisesti jätetyt kuin jälkeenpäin tulleetkin. ”Olen tosi otettu siitä, että asiakkaat ottaa aikaa kirjottaa niitä ja lähettää. Ihanaa, että oon jättäny semmosen vaikutuksen heihin”, Meri-Tuuli kuvailee.


Haastoimme Meri-Tuulin kertomaan kolme hyvää asiaa arjestaan Lifella:

1. Työyhteisö. ”Työyhteisössämme autetaan toinen toisiamme tarpeen tullen. Avoin kommunikaatio on myös avain hyvään työyhteisöön.”

2. Halu auttaa ihmisiä. ”On hienoa, että saamme jakaa hyvinvointineuvoja kohti terveellisempää elämää.”

3. Huomioon ottaminen. ”Myymälässä jokaisen omat vahvuudet, osaaminen ja työpanos otetaan positiivisesti ja kannustavasti huomioon.”

Tutustu Meri-Tuulin matkaan Lifella:

Life on nyt Great Place to Work® -sertifioitu

Suomen parhaita työpaikkoja on listattu jo 20 vuoden ajan, ja sertifikaatti myönnetään yrityksille, joissa yli 70 % työntekijöistä kokee sen kokonaisuudessaan hyvänä työpaikkana. Great Place to Work® -tutkimuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti luottamukseen, vuorovaikutukseen, työilmapiiriin sekä johtamiseen. Yritykset listataan kokoluokittain ja listaus perustuu jokaisessa organisaatiossa henkilöstötutkimuksella mitattuun työntekijäkokemukseen. Dataan perustuva listaus on luotettava, eikä listasijoitusta voi ostaa.