Ravinto ja terveys
Merjan matka Lifella

Tutustu Life-tekijöihin

Merjan matka Lifella

Lue lisää

Life on yksi Suomen parhaista työpaikoista 2022!

Voimme ilolla ilmoittaa, että hyvinvointiketjullemme on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti vuosimallia 2022.

Merjan matka Lifella:

Merja Vantanen

’’Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, yksikään päivä ei ole samanlainen ja se on hyvä juttu.’’ 

Merja Vantanen toimii kahdessa pääkaupunkiseudun Life myymälässä Store Managerin roolissa. Toinen myymälä sijaitsee hektisemmässä ympäristössä Helsingin Kampissa ja toinen hieman rauhallisemmassa Lauttasaaressa. Merja on hyvin päämäärätietoinen ja hoitaa kätevästi kahta myymälää ja niiden henkilöstöä. ’’ Työni on niin asiakaspalvelua ja myyntiä myymälässä, tuotteiden tilausta ja varastohommia ja siinä välissä hallinnolliset työt kahden myymälän henkilöstölle, erilaisia palavereita ja yhteydenpitoa kauppakeskuksen johtoon, markkinointiin, vartiointiin jne.’’, Merja kuvailee.


Ennen tien löytämistä Lifelle, Merja on kerännyt kokemusta monelta alalta. Koulutukseltaan Merja on alun perin kampaaja ja toiminut yrittäjänä kauneudenhoitoalalla. Hän on myös eräänlainen maailmanmatkaaja – lähes 7 vuotta Merja toimi kohdepäällikkönä suomalaiselle matkatoimistolle Egyptin ja Bulgarian maissa. Myöhemmin Merja löysi tiensä kaupan alalle esihenkilön tehtäviin, jossa 15 vuoden aikana ehti vaikuttaa niin myymälä- kuin aluepäällikön tehtävissä. Ennen nykyistä työtehtäväänsä Lifella, Merjallta löytyy kokemusta jopa 5 myymälän pyörittämisestä ja 10 myymälän HR puolen hallinnoimisesta. ’’ . Päädyin Lifelle mutkien kautta tammikuussa 2022. Olen ollut aina kiinnostunut hyvinvoinnista ja olin ajautumassa opiskelemaan ravintoterapeutiksi kunnes näin, että Life etsi kolmen myymälän vetäjää ja ajattelin että nyt tai ei koskaan ja siitä se sitten lähti’’, Merja kertoo.

Merjan matka Lifella:

Merja kuvailee rooliaan Lifella monipuoliseksi ja motivoivaksi, josta kokee saavansa myös ansaitun arvostuksen. ’’Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, yksikään päivä ei ole samanlainen ja se on hyvä juttu. Saan aika pitkälti vapaat kädet päivien suunnitteluun ja haasteiden selättämisiin’’ Merja kuvailee. Asiakaskohtaamiset ovat joka kerta antoisia. Asiakkaiden vilpitön hyväntuulisuus ja heille avun löytäminen tuo hyvää mieltä arkeen. Merja pääsee työssään toteuttamaan asiakaspalvelua myymälässä ja lisäksi hallinnollisia tehtäviä. ’’Eniten pidän siitä, että hommaa riittää. Kun mulla on monta rautaa tulessa, on kaikista varmin olo siitä, että hommat hoituu 100% plakkariin’’ Merja kertoo.


Haastoimme Merjan kertomaan kolme hyvää asiaa Lifesta:


1. Hyvä henki.  ’’Työpaikan ilmapiiri on aina yhtä hyvä ja töihin on todella kiva mennä. Koko henkilöstö on todella mukavia ja aina auttavaisia henkilöitä.’’

2. Kehitys. ’’Life kehittyy, kuuntelee ja tekee muutoksia jotta kaikki toimisi vielä paremmin’’

3. Yhteisöllisyys. ’’ Kaikki Lifella on ihan loisto porukkaa, joista välittyy hyvä fiilis! Puhutaan paljon, asiaa ja asian vierestä, kuin iso pieni perhe.’’Life on nyt Great Place to Work® -sertifioitu


Suomen parhaita työpaikkoja on listattu jo 20 vuoden ajan, ja sertifikaatti myönnetään yrityksille, joissa yli 70 % työntekijöistä kokee sen kokonaisuudessaan hyvänä työpaikkana. Great Place to Work® -tutkimuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti luottamukseen, vuorovaikutukseen, työilmapiiriin sekä johtamiseen. Yritykset listataan kokoluokittain ja listaus perustuu jokaisessa organisaatiossa henkilöstötutkimuksella mitattuun työntekijäkokemukseen. Dataan perustuva listaus on luotettava, eikä listasijoitusta voi ostaa.