Ravinto ja terveys
Irma Kytökangas, Life Oulu Kaakkuri

Vuoden 2022 Life-yrittäjä

Irma Kytökangas, Life Oulu Kaakkuri

Lue lisää

Life palkitsee säännöllisesti vuoden parhaimpiaan! Vuoden 2022 Life-yrittäjäksi palkittiin tänä vuonna Irma Kytökangas. Tutustutaanpa Irman matkaan Life-yrittäjäksi:

Vuoden 2022 Life-yrittäjä – Irma Kytökangas

Matka Life-yrittäjäksi


Irma on aloittanut uransa hyvinvoinnin parissa laboratoriohoitajana jo vuonna 1984, josta päätyi hetkeä myöhemmin kymmenen vuoden uralle antioksidanttiklinikalle.  ’’Klinikalla työskentely oli todellinen oppikoulu, joka avasi silmät hyvinvoinnin ja luontaistuotteiden merkitykselle’’, Irma kertoo. Tämän jälkeen Irma on työskennellyt hyvinvointineuvojana luontaistuotekaupassa yli 20 vuotta, joista muutama vuosi mahtuu myös Life-ketjussa työskentelyyn. Vuonna 2020, vuorotteluvapaansa aikana Irma ehti miettimään: ’’Mitä sitä isona vielä tekisi?’’. Aivan yllättäen Life-liikkeessä asioidessaan, Irmalle tarjoutui mahdollisuus Life-yrittäjyyteen Life Oulu Kaakkurin myymälään. ’’Älä hullua yllytä’’, Irma tuumasi tarjouksesta ja pian oltiinkin kauppakirjoja allekirjoittamassa. Irma on yrittäjäperheen tytär, joten yrittäjähenki on aina kulkenut mukana ja vihdoin oli aika lähteä kokeilemaan omia siipiään yrittäjänä.


Yrittäjyys Life-kauppiaana


Irman matka Life-yrittäjäksi alkoi vuonna 2020 eli aikaa on kulunut nyt reilu 2 vuotta yrittäjän tiellä. Yrittäjänä Irma toimii Life Oulu Kaakkurin myymälässä, jossa hän pääsee tarjoamaan työpaikan myös toiselle hyvinvointineuvojalle. Työssään Irma pääsee toteuttamaan yrittäjyyden lisäksi hyvinvointineuvojan roolia sekä kohtaamaan ihania asiakkaita. ’’Hetkeäkään en ole katunut’’, Irma kuvailee 2 vuoden jälkeen.

Vuoden 2022 Life-yrittäjä – Irma Kytökangas

Haastoimme Irman myös kertomaan kolme hyvää asiaa Lifesta:

1. Valmis konsepti. ’’Helppo ja turvallinen ensikertalaiselle yrittäjälle.’’ 

2. Työyhteisö. ’’Oman työntekijän lisäksi tukiverkkoa Lifessa on ympäri Suomen.’’ 

3. Lifen arvot ja ideologia. ’’Halutaan tukea ihmisten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.’’ 


Franchising-yrittäjänä Lifessa on tarjolla valmis ja toimiva hyvinvointikonsepti sekä tunnetun ketjun vahva tuki käytössä. Life tarjoaa kattavan perehdytyksen ja koulutuksen, jotta Life-yrittäjänä on mahdollisuus kehittyä ammattimaiseksi toimijaksi. Lisäksi tarjoamme vahvan markkinoinnin tuen sekä monipuolisen hyvinvointituotteiden valikoiman.

Life Oulu Kaakkuri

Life hyvinvointiketjun myymälöistä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia kauneus-, terveys- ja luontaistuotteita. Myyjämme ovat koulutettuja hyvinvointineuvojia, ja he auttavat niin ravintoon, terveyteen kuin luonnonkosmetiikkaankin liittyvissä kysymyksissä. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaan korkealaatuisia hyvinvoinnin tuotteita!


Life Oulu Kaakkurin myymälän löydät K-Citymarketin tiloista, osoitteesta Metsokankaantie 5.