Ravinto ja terveys
KARIN HAVU | 500 ML

Karin Havupuu-uutejuoma 500 ml

100 % männynkuoriuutteesta valmistettu ravintolisä
Luomu
Terveystuote 2021, 2010 ja 2003
6,40 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nyt uudessa pakkauksessa kuluttajien rakastama voittajatuote! Karin Havupuu-uutejuoma on kolmesti palkittu Vuoden terveystuote. Luomusertifioitu, tutkittu ja palkittu kotimainen männynkuoriuutteesta ja lähdevedestä valmistettu havupuu-uutejuoma, aito terveysjuoma.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Nyt uudessa pakkauksessa kuluttajien rakastama tuote! Metsästä elinvoimaa. Karin Havupuu-uutejuoma on kolmesti palkittu Vuoden terveystuote, sekä kuluttajien että asiantuntijoiden toimesta. Aito ja alkuperäinen Karin Havupuu-uutejuoma on lähes 50 vuotta samalla reseptillä valmistettu luonnon oma terveysjuoma. Luomusertifioitu, tutkittu ja palkittu kotimainen havupuu-uutejuoma.

Juoma valmistetaan puhtaasta lähdevedestä sekä männyn kuoresta ja nilasta. Männyn kuori ja nila sisältävät luontaisesti runsaasti kivennäis- ja hivenaineita, antioksidantteja ja fenolisia yhdisteitä, kuten oligomeerisiä proantosyanidiineja (OPC). Karin Havupuu-uutejuomassa fenolisia yhdisteitä, kuten resveratrolia ja katekiinia, on peräti 489 mikrogrammaa yhdessä millilitrassa.

Suosittelemme juomaa päivittäiseen käyttöön, nauti päivittäin 1-4 dl. Sopii kaikenikäisille. Karin Havupuu-uutejuoma on gluteeniton, maidoton, soijaton ja vegaaninen. Tuote ei sisällä väri-, lisä- tai säilöntäaineita. Valmis juotavaksi. 500 ml nestekartonkipakkaus. Avattuna havupuujuomaa säilytetään jääkaapissa, käytä avattu pakkaus runsaan viikon sisällä.

Tuotenumero: 136639

EAN: 6418419095182