Ravinto ja terveys
PUKKA | 20 ST

Pukka Wild Apple, kaneli- ja villiomenatee (L)

Lämpöä ja mausteista makeutta.
1 % For the Planet & FairWild-maailman puolesta.
Fair for Life -sertifioitu luomutee.
6,90 €
172,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Pukka villiomena kanelitee tuo aurinkoisen hedelmätarhan lämmön ja makeahkon mausteisuuden makunystyröille. Sisältää mm. Ceylon kanelia, tavallista kanelia, inkivääriä, appelsiininkuorta, kamomillaa ja villiomenaa.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Pukka Wild Apple, kaneli- ja villiomenatee on teesekoitus villiomenaa, lämmittävää kanelia (Indonesia, Vietnam, India, Sri Lanka), lempeää kardemummaa (Guatemala) sekä ripaus inkivääriä (Intia, Vietnam)ja mausteneilikkaa (Madagaskar).

Täydellinen syksyinen tee sisältää virkistävää inkivääriä, joka lämmittää mieltä. Jokainen Pukan muoviton teepussi on pakattu omaan kierrätettävään suojapussiinsa, joka säilyttää luomuyrttiemme eteeriset öljyt. Jokaisessa teepussissa on kaksi erillistä kammiota, joissa nämä uskomattomat yrtit mahtuvat kellumaan ja vapauttamaan koko potentiaalinsa kuppiisi. Maut irtoavat yrteistä parhaiten, kun kaadat kiehuvan veden suoraan teepussin päälle. Jokainen yrtti rakastaa vettä, joten anna teen hautua. Ympäristö kiittää, kun keität vain tarvitsemasi määrän vettä teehetkeäsi varten.

Tuotenumero: 136558

EAN: 5060229011046