Ravinto ja terveys
Foodin | 80 g

Inkiväärijauhe, luomu

Aromikas ja kipakka mauste.
Esimerkiksi pataruokiin.
Luomulaatuinen ja sataprosenttisen puhdas inkivääri Sri Lankasta.
4,20 €
52,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin luomuinkiväärijauheella maustat padat, keitot, sushit ja kastikkeet sekä marinoit kasvikset ja lihat. Sopii ihanasti mausteeksi myös vaikkapa kurkuma-latteen!
Tuotekuvaus
Ainesosat

Inkiväärijauhe sopii erinomaisesti pataruokiin

Inkiväärijauhe on sekä suolaiseen että makeaan ruoanlaittoon sopiva voimakkaan aromikas, kipakka mauste, joka lumoaa monikäyttöisyydellään! Foodinin luomuinkiväärijauheella maustat padat, keitot, sushit ja kastikkeet sekä marinoit kasvikset ja lihat. Inkiväärijauhe on monipuolinen mauste myös leivonnassa, ja monet suosivat esimerkiksi suklaan maustamista inkiväärillä. Kokeile tätä aromikasta maustetta rohkeasti muidenkin pehmeiden ja täyteläisten makujen parina – saatat yllättyä siitä, miten moneen inkivääri todella sopiikaan!

Inkiväärijauheesta valmistuu yhdessä kurkuman kanssa herkullista kurkumalatte, joka vie suoraan makumatkalle Aasian maustebasaarien keskelle. Voit myös tehdä inkiväärijauheesta ja vedestä tai valitsemastasi mehusta inkiväärishotin tarjoamaan vastusta arjen haasteille.  

Foodinin luomulaatuinen, sataprosenttisen puhdas ja aromikas inkivääri saapuu Sri Lankasta. Säilytä mauste kuivassa ja viileässä, niin saat siitä makua mahdollisimman pitkäksi aikaa!

Ei suositella raskaana oleville.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

EAN: 6430055218435

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita