Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 500 ML

Puhdistamo Extra Neitsyt Oliiviöljy, luomu 500 ml

Laadukas ja herkullinen oliiviöljy
Valmistettu ympäristöä ja viljelijöitä kunnioittaen
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
9,90 €
19,80 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon luomulaatuinen Ekstra Neitsyt Oliiviöljy on laadukas ja herkullinen oliiviöljy. Se on valmistettu vain parhaimmista kreetalaisista oliiveista kylmäpuristamalla, ympäristöystävällisesti ja viljelijöitä kunnioittaen. Käytä esimerkiksi salaatteihin, ruoanvalmistukseen tai suolaiseen leivontaan.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Puhdistamo on perustamisestaan lähtien nojautunut täysin huippulaatuun. Puhdistamon luomulaatuinen Premium extra-neitsytoliiviöljy valmistetaan huolella valituista eristä, mikä takaa ainutlaatuisen korkean laadun ja herkullisen maun. Valitsimme luonnollisimman, aidoimman ja maukkaimman extra-oliiviöljyn Länsi-Kreetan auringonpaahteisilta luomusertifioiduilta oliiviviljelmiltä.

Kreetalaiset Koroneikioliivit kerätään hellävaraisesti käsin. Taidokas ja torjuntaaineeton tuotantoprosessi mahdollistaa, että kaikki öljyn makuominaisuudet ja aromit ovat parhaimmillaan juurisellaisenaan - ilman mitään lisättyä tai poistettua. Öljy valmistetaan alhaisessa lämpötilassa noudattaen EU:n tiukimpia luonnonmukaisen viljelyn laatujärjestelmää koskevia sääntöjä. Tämän vuoksi voimme taata tuotteen korkeat ravintoarvot ja poikkeuksellisen maun.

Puhdistamon Premium extra-neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon. Tämä öljy on luonnon lahja sinulle.

Tuotenumero: 134224

EAN: 6430039222342