Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 250 ML

Puhdistamo Extra Neitsyt Oliiviöljy, luomu 250 ml

Kylmäpuristettu, luomulaatuinen extra-neitsytoliiviöljy
Ympäristöystävällinen ja vastuullisesti tuotettu
Herkullinen öljy kaikkeen ruoanlaittoon!
5,90 €
23,60 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Extra Neitsyt Oliiviöljy on luomulaatuinen, kylmäpuristettu extra-neitsytoliiviöljy. Maultaan herkullinen öljy on tuotettu vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Extra Neitsyt Oliiviöljy, luomu

Puhdistamon Extra-neitsytoliiviöljy on luomu, korkealuokkainen kylmäpuristettu oliiviöljy, joka on saatu suoraan oliiveista ja ainoastaan mekaanisin menetelmin. Puhdistamon oliiviöljy valmistetaan huolella valituista kreetalaisista oliiveista, mikä takaa ainutlaatuisen korkean laadun ja herkullisen maun.

Aito ja luonnollinen Extra-neitsytoliiviöljy tulee Länsi-Kreetan auringonpaahteisilta luomusertifioiduilta oliiviviljelmiltä, jossa laadukkaat Koroneiki-oliivit kerätään hellävaraisesti käsin. Taidokas ja torjunta-aineeton tuotantoprosessi mahdollistaa sen, että kaikki öljyn makuominaisuudet ja aromit ovat parhaimmillaan.

Öljy valmistetaan alhaisessa lämpötilassa noudattaen EU:n tiukimpia luonnonmukaisen viljelyn laatujärjestelmää koskevia sääntöjä, mikä takaa tuotteen korkeat ravintoarvot ja poikkeuksellisen maun.

Puhdistamon Extra-neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti kaikkeen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaatin joukkoon!

Tuotenumero: 134223

EAN: 6430039222335